Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Nganggo Pad Track Tahan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Kabeh bantalan kita dirancang karo pangguna pungkasan ing pikiran kita, kanthi fokus ing kualitas lan produktivitas.Profil bantalan kudu pas karo sepatu trek sampeyan supaya bisa nyegah gerakan sing ora perlu sing bisa nyebabake akumulasi lebu, sing bisa nyebabake stres ing bantalan, saengga menehi daya tahan sing luwih apik.Perlengkapan sing sampurna uga tegese swara kerja sing luwih tenang.We nyedhiyani polyurethane track pads lan karet track pads kanggo klien nggunakake, kang wis gedhe nyandhang tahan lan tahan karat fitur sak kondisi apa.Kita nawakake macem-macem jinis bantalan karet lan poliuretan sing cocog karo kabutuhan sampeyan.
Mangga njaluk gambar teknik kanggo mesthekake yen sampeyan milih pad sing bener.Utawa, sampeyan uga bisa ngisi formulir pitakon supaya staf bisa nulungi sampeyan nemokake sing paling apik.

Wear Resistant Track Pads
Cetakan saka track pad

Wear Resistant Track Pads
Polyurethane track pad
Wear Resistant Track Pads
Track pad karet

Bolt ing
Desain track pad klasik kanthi 2 utawa 4 bolt ing sisih ngisor.Iki minangka cara sing paling kuat lan aman kanggo ngunci pad ing sepatu trek sampeyan.Cocog kanggo kabeh sepatu trek kanthi bolongan.

Bolt lan pancing
Gaya fitment duwe braket utawa pancingan ing sisih siji, lan baut ing sisih liyane.Iki dirancang kanggo nambah wektu pas nalika njaga kakuwatan pas.Kita duwe umpan balik saka pelanggan sing nyuda wektu pas nganti meh 50%.

Klip ing
Gaya fitment iki nduweni braket utawa pancingan ing sisih siji, lan klip sing dirancang khusus ing sisih liyane.Gaya fitment iki utamané migunani kanggo kendaraan kanthi sepatu trek sing ora ana bolongan.Disenengi kanggo instalasi sing gampang, bisa uga dipilih kanggo sepatu trek sing wis duwe bolongan bolt.

Rantai ing
A chain-on (uga dikenal minangka road liner) pad punika sulih modul kanggo nggunakake kabeh trek karet, kang menehi entuk manfaat tambahan mbisakake pangguna pungkasan kanggo ngganti bantalan rusak ing basis siji-kanggo-siji.Inti baja internal direkayasa kanthi geometri elastomerik sing nyedhiyakake bantalan tanpa tahan abrasi lan awet.

Wear Resistant Track Pads

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita