Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Polyurethane Fine Screen Mesh

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk


katrangan produk
Polyurethane bolong layar nggoleki digawe saka sheet polyurethane karo lumahing layar kualitas dhuwur.Polyurethane bolong layar sing apik yaiku tahan abrasi lan umur layanan luwih suwe tinimbang bolong layar kedher sing ditenun.Kajaba iku, properti saka anti-buta ndadekake layak kanggo layar materi kang dianggep angel utawa mokal kanggo layar sadurunge.Polyurethane bolong layar nggoleki duwe bukaan banget nggoleki kang minangka nggoleki minangka 0.075mm, kang cocok kanggo macem-macem saka sudhut aplikasi udan lan garing.

Kaluwihan babagan polyurethane fine screen bolong
1 Diprodhuksi saka senyawa poliuretan sing kuat lan dhuwur
2 Urip luwih suwe amarga tahan nyandhang luwih dhuwur tinimbang panel layar standar
3 Dilengkapi bukaan sing bisa nyuda mandhiri lan nyuda buta
4 Kasedhiya ing macem-macem panel layar poliuretan sing cocog kanggo aplikasi apa wae
5 Instalasi lan panggantos kanthi cepet lan conto
6 Kasedhiya kanggo macem-macem sistem fastening layar lan aksesoris

Aplikasi
Pabrik tambang, pabrik cuci batu bara, tambang dll.

Screening Media6837 Screening Media6836

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk