Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Bolong Layar Polyurethane Fine

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan produk
Bolong layar alus poliuretan digawe saka lembaran poliuretan kanthi permukaan layar sing berkualitas. Bolong layar apik poliuretan minangka resistensi abrasi lan umur luwih dawa tinimbang bolong layar sing ditenun. Kajaba iku, properti anti-blinding nggawe layak kanggo layar bahan sing dianggep angel utawa ora bisa ditampilake sadurunge. Bolong layar nggoleki poliuretan duwe bukaan sing apik banget uga apik kaya 0,075mm, sing cocog kanggo macem-macem aplikasi basah lan garing.

Kaluwihan babagan bolong layar alus poliuretan
1 Diproduksi saka senyawa poliuretan sing kuat, kuat
2 Umur sing luwih dawa amarga tahan nyandhang luwih dhuwur tinimbang panel layar standar
3 Dilengkapi apertur sing bisa nyuda awak lan nyuda panggunaan
4 Kasedhiya ing macem-macem panel layar poliuretan sing cocog karo aplikasi apa wae
5 Instalasi lan panggantos conto cepet lan conto
6 Kasedhiya kanggo sistem lan aksesoris fastening layar sing beda

Lamaran
Tanduran pertambangan, tanduran ngumbah batu bara, tambang lsp.

Screening Media6837 Screening Media6836


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk