Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Hydraulic rubber hose

    Selang karet hidrolik

    Selang hidrolik karet minangka unsur umum lan penting ing mesin industri lan seluler sing ora kaetung.Iki minangka pipa sing ngarahake cairan hidrolik ing antarane tangki, pompa, katup, silinder lan komponen daya cairan liyane.Kajaba iku, selang umume gampang kanggo rute lan nginstal, lan nyerep geter lan nyuda gangguan.Majelis selang - selang kanthi kopling sing dipasang ing ujung - cukup gampang digawe.Lan yen kasebut kanthi bener lan ora dilecehke, selang bisa digunakake tanpa masalah ...