Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • SAG/AG/Ball/Rod Milling Rubber Liners

    Liner Karet Penggilingan SAG / AG / Ball / Rod

    Lapisan karet mboko sithik ngganti lapisan baja mangan. Bisa nyebabake pengaruh resistensi sing kuat. Hasil sirkuit grinding sampeyan gumantung banget karo pelapis karet pabrik. Pilih sisih tengen supplier liner karet sampeyan kanthi tliti, supaya proses panggilingan mlaku kanthi kapasitas lan kasedhiyan maksimal. Lapisan karet biasane cocog kanggo mecah udan, suhu ora luwih saka 80 derajat kerja normal, nanging kanggo mecah garing suhu dhuwur, asam kuat lan Alk ...
  • Rubber Liners For Haul Truck

    Lapisan Karet Kanggo Truk Haul

    Truk Hauls penting banget kanggo industri pertambangan lan minangka salah sawijining kendaraan sing migunani banget karo operator lan staf liyane. Para sopir mesthi nandhang kejut lan geter sajrone proses loading lan transportasi. Arex nyoba pengaruh rock ing lempeng baja lan nemokake pucuk 108 desibel banjur nggunakake bolong kawat baja mangan minangka balung ing karet pelapis karet 6 "sing bisa nambah kenceng banget lan asil puncak mung nuduhake 60 desibel. Yaiku ...