Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • SAG/AG/Ball/Rod Milling Rubber Liners

    SAG/AG/Ball/Rod Milling Karet Liners

    Lapisan karet mboko sithik ngganti liner baja mangan.Bisa nanggung impact kuwat saka resistance.Ngasilake sirkuit grinding gumantung banget marang liner karet pabrik sampeyan.Pilih tengen supplier liner karet kasebut kanthi teliti, bakal nggawe manawa proses panggilingan mlaku ing kapasitas maksimum lan kasedhiyan.Liners karet biasane cocok kanggo mecah udan, suhu ora luwih saka 80 derajat saka karya normal, nanging kanggo suhu dhuwur mecah garing, asam kuwat lan Alk...
  • Rubber mat For Dump Body of Haul Truck

    Mat karet Kanggo Body Dump Truk Angkut

    Truk Angkut penting kanggo industri pertambangan lan minangka salah sawijining kendaraan kanthi fungsi sing migunani dening operator lan staf liyane.Pembalap tansah nandhang kejut lan geter sajrone proses muat lan transportasi.Arex nguji pengaruh watu ing piring baja lan nemokake puncak 108 desibel lan banjur nggunakake bolong kawat baja mangan minangka kerangka ing lapisan karet 6 "sing bisa nambah ketangguhan lan asil puncak mung nuduhake 60 desibel.Iku tandha ...