Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Water hose

    Selang banyu

    Selang nyedhot banyu karet lan selang discharge banyu minangka jinis selang karet sing digunakake kanggo nransfer lan ngeculake banyu.Selang karet banyu bisa digunakake ing lingkungan kerja tekanan positif lan tekanan negatif kanggo nyedhot lan ngeculake banyu industri lan cairan netral ing suhu normal.Iki digunakake kanthi wiyar ing tambang, industri, pertanian, sipil lan arsitektur.Selang nyedhot lan discharge banyu minangka konstruksi selang karet serbaguna lan discharge sing ditawakake ...
  • Chemical Hose

    Selang Kimia Kab

    Pengalaman pirang-pirang taun nglayani mitra industri kita wis nyambungake kita karo produsen Selang Industri sing paling dipercaya ing saindenging jagad.Kita kabeh-ing-siji sumber kanggo konektor Industrial.Solusi sing efektif nyebabake asil sing luwih apik, lan sistem pipa sing dirancang lan digawe kanthi apik menehi kauntungan sing kompetitif.Nggawe pengaruh positif ing proyek sampeyan karo merek AREX-PIPE kanggo solusi pipa sampeyan.Kita nggawe solusi pipa supaya cocog karo kabutuhan sampeyan - saka suppo...
  • Food Grade Hose

    Selang Food Grade Kab

    Selang Pangan Nyedhot lan Pangiriman dianjurake kanggo aplikasi transfer panganan sing mbutuhake keluwesan lan kekasaran kanthi tabung bahan FDA putih sing resik.Tabung EPDM bahan panganan ora ana ambune lan cocog kanggo susu, jus buah, omben-omben, bir, anggur, obat-obatan, kosmetik lan produk panganan liyane sing ora berminyak.Tabung kasebut digawe saka senyawa karet sintetik suhu dhuwur sing cocog karo standar 3-A, Departemen Pertanian Amerika Serikat (USDA), lan Administrasi Pangan lan Narkoba (FDA) kanggo ...
  • Air Hoses

    Selang Udara

    Salah sawijining komponen paling penting ing infrastruktur industri industri yaiku jaringan pipa lan pipa proses sing akeh.Pipa ngeterake banyu, limbah, uap, lan hidrokarbon gas lan cair.Istilah "pipa proses" umume nuduhake sistem pipa sing ngeterake cairan proses (umpamane, udara, uap, banyu, gas industri, bahan bakar, bahan kimia) ngubengi fasilitas industri.Pipeline lan pipa proses umume digawe saka baja, wesi tuang, tembaga, utawa khusus ...