Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Selang banyu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Selang nyedhot banyu karet lan selang discharge banyu minangka jinis selang karet sing digunakake kanggo nransfer lan ngeculake banyu.Selang karet banyu bisa digunakake ing lingkungan kerja tekanan positif lan tekanan negatif kanggo nyedhot lan ngeculake banyu industri lan cairan netral ing suhu normal.Iki digunakake kanthi wiyar ing tambang, industri, pertanian, sipil lan arsitektur.

Selang nyedhot lan discharge banyu minangka konstruksi selang karet serbaguna lan discharge sing ditawakake kawat baja lan tulangan tekstil.Selang iki cocok kanggo aplikasi discharge medium lan heavy-tugas ngendi kekiatan lan dhowo umure mupangati.Ditawakake ing macem-macem ukuran, opsi ngidini pilihan ing tekanan lan bobot.Bisa digawe khusus nganti ID 24" lan miturut spesifikasi sampeyan.

Konstruksi Selang Nyedhot Banyu Karet:

tabung:Ireng, Gamelan, NR, SBR senyawa karet.

Pengukuhan:Multi plies Serat sintetis kekuatan dhuwur lan kawat baja helix

Panutup:Ireng, alus, kesan kain, senyawa karet SBR

Aplikasi Selang Nyedhot Banyu Karet:

Selang tembok atos dirancang kanggo nyedhot lan ngeculake banyu, lan cairan non-korosif sing digunakake ing aplikasi industri tugas ringan pasir situs konstruksi.Selang banyu tekanan dhuwur sing cocog kanggo kahanan operasi sing angel lan angel.

Suhu kerja:-30 ℃ (-22 ℉) nganti + 80 ℃ (+176 ℉)

Karet Water Suction Hose Fitur:

weathering lan tahan ozon.

Senyawa tutup anti-tuwa

Fleksibel lan bobot entheng

Water hose1
Water hose2
Water hose8
Water hose9
Water hose10
Water hose11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita