Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Customized Plastic parts

    Bagean plastik sing disesuaikan

    Minangka salah siji saka manufaktur jamur paling competitive lan perusahaan ngecor injeksi ing China.kita ngawula sawetara saka sudhut aplikasi industri, kalebu aplikasi kluwarga, mobil, elektronik, medical, tetanèn, pertambangan lan etc. produksi volume cilik Lukisan, printing skill, perakitan Pambuka Toko ngecor injeksi kita dilengkapi 12 set plastik i...