Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Hydraulic fittings

    Fitting hidrolik

    Panggunaan fitting asring gumantung saka bahan utawa aplikasi selang sing cocog.Sajrone proses pemilihan fitting, penting kanggo nimbang sawetara aspek sing relevan kayata biaya, kahanan lingkungan, keluwesan, media, lan rating tekanan sing dibutuhake.Minangka ekstensif pilihan fitting kita, jinis fitting kasedhiya kalebu BSP/BSPT, JIS, ORFS, JIC, UNF-UN, NPT, SAE, lan seri Metrik.Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan.