Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Rubber Screening System

    Sistem Screening Karet

    Media screening minangka bagéyan inti penting saka peralatan screening.Nalika layar geter kedher, liwat macem-macem wujud lan ukuran geometris lan ing tumindak pasukan njaba, bahan baku bakal dipisahake lan entuk tujuan grading.Kabeh jinis sifat materi, struktur beda lan materi panel screening utawa tension lan macem-macem paramèter saka mesin screening duwe pengaruh tartamtu ing kemampuan layar, efficiency, tingkat mlaku lan urip.Dif...