Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • LR Slurry Pump Parts

    LR Slurry Pump Parts

    L-Type Slurry Pump impeller Bagéan udan karet iku resistance nyandhang gedhe lan resistance karat, biasane digunakake kanggo kahanan kerja asam.Kayata tailing ing industri pertambangan, slurry karo partikel cilik lan ora pinggiran atos.Bagean pamindahan kabeh kalebu Cover Plate Liner, Throat Bushing, Frame plate liner, Frame Plate Liner Insert.Materi karet sing digunakake duwe resistensi sing unggul kanggo kabeh bahan liyane ing aplikasi slurry partikel sing apik.Antioksidan lan anti degradasi ...