Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Chemical Hose

    Selang Kimia Kab

    Pengalaman pirang-pirang taun nglayani mitra industri kita wis nyambungake kita karo produsen Selang Industri sing paling dipercaya ing saindenging jagad.Kita kabeh-ing-siji sumber kanggo konektor Industrial.Solusi sing efektif nyebabake asil sing luwih apik, lan sistem pipa sing dirancang lan digawe kanthi apik menehi kauntungan sing kompetitif.Nggawe pengaruh positif ing proyek sampeyan karo merek AREX-PIPE kanggo solusi pipa sampeyan.Kita nggawe solusi pipa supaya cocog karo kabutuhan sampeyan - saka suppo...