Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • SPR Slurry Pump Parts

    SPR Slurry Pump Parts

    SPR Slurry Pump Casing Rubber Slurry Pump Body (Casing) diijolke karo Warman SPR seri Rubber Vertical Slurry Pumps We offer macem-macem casing karet, supaya pelanggan bisa aplikasi ing macem-macem lingkungan Komplek.JENIS MATERIAL KARET LAN DESKRIPSI DATA Kode Jeneng materi Jinis Katrangan YR26 Karet Alam Anti-Breakdown Karet YR26 yaiku karet alam sing ireng lan alus.Wis resistance erosi unggul kanggo kabeh bahan liyane ing applicat slurry partikel nggoleki ...