Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Wear Resistant Track Pads

    Nganggo Tali Bantalan Tahan

    Kabeh bantalan dirancang karo pangguna pungkasan ing pikiran, kanthi fokus ing kualitas lan produktivitas. Profil bantalan kudu pas karo trek sepatu sampeyan supaya bisa nyegah gerakan sing ora perlu sing bisa nyebabake akumulasi puing, sing bisa nyebabake tekanan kanggo bantalan sampeyan supaya bisa tahan lama. Pasangan sing sampurna uga tegese swara kerja sing luwih tenang. Kita nyedhiyakake bantalan trek poliuretan lan bantalan karet kanggo klien sing nggunakake, sing tahan tahan lan tahan korosi ...