Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Wear Resistant Track Pads

    Nganggo Pad Track Tahan

    Kabeh bantalan kita dirancang karo pangguna pungkasan ing pikiran kita, kanthi fokus ing kualitas lan produktivitas.Profil bantalan kudu pas karo sepatu trek sampeyan supaya bisa nyegah gerakan sing ora perlu sing bisa nyebabake akumulasi lebu, sing bisa nyebabake stres ing bantalan, saengga menehi daya tahan sing luwih apik.Perlengkapan sing sampurna uga tegese swara kerja sing luwih tenang.Kita nyedhiyakake bantalan trek polyurethane lan bantalan trek karet kanggo para klien sing nggunakake, sing duwe tahan nyandhang lan tahan korosi ...