Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • AHR Slurry Pump Parts

    AHR Slurry Pump Parts

    Slurry Pump Rubber Impeller Slurry pump impeller bisa muter peran penting banget ing operasi pump slurry.Kanthi muter, bisa mbantu pompa slurry nyukupi kabutuhan peralatan kasebut.Impeller pump slurry gampang rusak, mula kita nggoleki bahan khusus kanggo ndawakake umur impeller.Impeller pompa slurry karet digunakake kanggo ngatasi slurry korosif kanthi partikel tumpul.Iki digawe saka karet alam, karet sintetis, Karet EPDM, Karet Nitrile, utawa ...