Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Water hose

    Selang banyu

    Selang nyedhot banyu karet lan selang discharge banyu minangka jinis selang karet sing digunakake kanggo nransfer lan ngeculake banyu.Selang karet banyu bisa digunakake ing lingkungan kerja tekanan positif lan tekanan negatif kanggo nyedhot lan ngeculake banyu industri lan cairan netral ing suhu normal.Iki digunakake kanthi wiyar ing tambang, industri, pertanian, sipil lan arsitektur.Selang nyedhot lan discharge banyu minangka konstruksi selang karet serbaguna lan discharge sing ditawakake ...