Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Rubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Stator Karet Lan Rotor Mesin Flotasi

    Stator lan rotor, utamane digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K.Rotor lan stator saka mesin flotasi utamané dumadi saka sisipan balung logam lan karet tahan nyandhang.Sisipan balung logam digawe saka pemotongan api sing canggih lan banjur dilas kanthi akurat miturut standar proses sing ketat.Kekuwatan lan kinerja imbangan saka sisipan balung dijamin kanthi deteksi imbangan liwat ...
  • Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Polyurethane Stator lan rotor saka Flotation Machine

    Stator lan rotor, utamane digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K.Stator lan rotor minangka komponen utama mesin flotasi, sing utamane ditrapake kanggo logam utawa non-logam.Stator lan rotor poliuretan kalebu salah sawijining jinis spare tahan mesin flotasi kanthi sifat sing akeh, amarga poliuretan nduweni kekuatan dhuwur kaya plastik lan elastis kaya karet.Konfigurasi materi khusus ...