Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Rubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Stator Karet Lan Rotor Mesin Flotasi

    Stator lan rotor, umume digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K. Rotor lan stator mesin flotasi umume digawe dening sisipan kerangka logam lan karet tahan aus. Sisipan balung logam digawe saka nglereni semangat canggih lan banjur gandheng kanthi akurat miturut standar proses sing ketat. Kinerja kekuwatan lan keseimbangan sisipan balung dijamin kanthi ngimbangi deteksi liwat ...
  • Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Stator Polyurethane Lan Rotor Mesin Flotasi

    Stator lan rotor, umume digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K. Stator lan rotor minangka komponen utama mesin flotasi, sing utamane ditrapake kanggo mupangat logam utawa non-logam. Stator lan rotor poliuretan kalebu salah sawijining jinis cadhangan tahan mesin flotasi kanthi sifat akeh, amarga poliuretan duwe kekuatan kaya plastik lan elastis kaya karet. Configu materi khusus ...