Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Metallic Expansion Joints & Bellows

    Campuran Logam & Gandheng

    Apa Sendi Ekspansi? Sambungan ekspansi digunakake ing sistem pipa kanggo nyedhot ekspansi termal utawa gerakan terminal ing endi panggunaan loop ekspansi ora dikarepake utawa ora praktis. Gabungan ekspansi kasedhiya ing macem-macem bentuk lan bahan. Pipa sing nyambungake rong titik kena macem-macem jinis tumindak sing nyebabake stres ing pipa. Sawetara panyebab stres kasebut yaiku tekanan Internal utawa eksternal ing suhu kerja. Bobot pipa dhewe lan pa ...