Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Rubber Lined Steel Pipes

    Pipa Baja Dilapisi Karet

    Pipa baja sing dilapisi karet dirancang kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi pompa abrasif.Aplikasi kayata ngeculake pabrik, pompa tekanan dhuwur, garis tailing sing dawa, aplikasi pompa slurry sing nuntut lan pipa gravitasi.Saben mburi karo vulcanized segel karet tetep flange.Pipa baja sing dilapisi karet tahan aus lan tahan karat digawe saka pipa baja umum minangka bahan kerangka lan digunakake kanthi sifat karet tahan karat, tahan karat lan tahan panas minangka ...