Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Rubber Lined Steel Pipes

    Pipa Baja Karet

    Pipa baja sing dilapisi karet dirancang kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi pompa kasar. Aplikasi kayata ngeculake pabrik, pompa tekanan tinggi, garis buntut dawa, nuntut aplikasi pompa bubur lan pipa gravitasi. Saben pungkasan nganggo flange tetep karet vulkanisasi. Pipa baja nganggo karet tahan karat lan tahan karat digawe saka pipa baja umum minangka bahan kerangka lan nggunakake karet tahan karet, tahan karat lan tahan panas minangka ...