Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Babagan awake dhewe

PEMBANGUNAN

Perusahaan Teknologi Industri Arex pisanan ditemokake ing taun 1995, minangka pemasok produk industri lan pertambangan independen ing China.Amarga kita wis kerja sama karo perusahaan ing saindenging China kanggo menehi hubungan pemasok sing berprestasi.Sing diwiwiti minangka bisnis ndandani mesin cilik kanthi visi mbantu wong liya sukses lan semangat kanggo ndhukung industri, banjur berkembang kanthi tim khusus kanggo nggedhekake lan layanan kanthi cara sing anyar, luwih apik lan beda.Kita setya kepemimpinan industri ing teknik lan manufaktur produk kelas donya sing nyukupi syarat pelanggan babagan kualitas, biaya lan pangiriman.
Perusahaan Teknologi Industri Arex minangka perusahaan pribadi sing wis mbangun reputasi, minangka pimpinan pasar global, ing telung wilayah sing béda:
Sistem pertambangan: Produk bahan poliuretan tahan aus lan tahan erosi lan produk bahan karet
Sistem aksesoris: Selaras ing bagean plastik, bagean karet lan bagean logam dening jamur kinerja dhuwur.
Sistem pipa: Selang karet, pipa plastik lan sambungan ekspansi logam.
Umume produk kasebut yaiku nggunakake karet, plastik utawa bahan kanggo tujuan abrasi, impact, kontaminasi lan/utawa proteksi kimia.

Kaluwihan

Arex minangka pabrikan, pedagang, pabrik, mesin, importir lan distributor bahan industri, peralatan lan syarat lan kabutuhan industri liyane.Kita duwe kauntungan saka kemitraan sing apik karo manufaktur premium liyane sing nglayani wilayah bisnis sing beda ing China kanggo wektu sing suwe.Wis kabukten nyedhiyakake ora mung kabutuhan kasebut nanging bisa nyukupi syarat liyane sing ana gandhengane karo bisnis pertambangan lan mekanik.Kita duwe pangerten sing jero babagan kabutuhan lan tantangan pelanggan lan industri.Kita tansah mikir maju kanthi proaktif ngrampungake masalah lan ngilangi komplikasi lan ngarahake supaya para pelanggan ora ragu-ragu.Nyambungake profesional industri karo merek sing misuwur ing donya, kita sumber lan nyedhiyakake macem-macem produk karet, plastik lan logam kanggo tujuan industri lan solusi pertambangan.Liwat saran aplikasi teknis lan solusi manajemen persediaan lengkap, kita entuk kepercayaan lan dhukungan saka akeh bisnis ing saindenging jagad kanggo perusahaan pertambangan lan industri sing gegandhengan.

12345
2222
4444

EXCHANGE lan KOPERASI

Arex nggawe kemitraan seumur hidup kanthi nandur modal wektu kanggo nggawe lan ngusulake solusi pribadi sing cocog karo kabutuhan bisnis individu.Makarya bebarengan karo para pelanggan kanggo mbangun komunitas sing maju, sehat lan lestari.
Kita ora nganggep awake dhewe mung supplier liyane amarga iku dudu apa sing kita wujudake;kita minangka mitra bisnis, setya ningkatake perjalanan.Persahabatan digawe, lan sesambetan dibangun - Bisa bebarengan, menang bebarengan lan ngrameke bebarengan.
Ing proses pangembangan, Arex wis ijol-ijolan lan kerja sama karo akeh departemen lan lembaga riset internasional.Iki mbantu kita ningkatake desain, produksi, pangopènan, komisioning lan kapabilitas renovasi teknik.Promosi Arex dadi perusahaan kelas pertama ing donya kanggo produk karet lan produk poliuretan, sing cocog kanggo kabeh mesin persiapan merek sing ana ing wilayah pertambangan.

IMG_8216

29

31

MISI KAMI

Industri Arex fokus kanggo nggayuh keunggulan ing desain, pabrikan lan nyediakake solusi tahan karat lan tahan karat, komponen lan digandhengake karo peralatan persiapan pertambangan.Kita nyedhiyakake solusi karet khusus lan solusi poliuretan kanggo aplikasi pertambangan lan industri sing angel sing mbutuhake pendekatan inovatif.Kita yakin manawa kualitas produk lan rega sing kompetitif bakal menehi pengaruh positif marang para pelanggan.Tujuane yaiku dadi produsen paling apik kanggo solusi aplikasi pertambangan lan industri.

1241
IMG_20200619_103833
IMG_20200713_100442

VISI

Visi Arex yaiku dadi sumber sing dipercaya, khusus ing solusi karet khusus lan solusi poliuretan ing wilayah pertambangan lan industri sing angel ing saindenging jagad.

MANAJEMEN inventaris

Ayo ngilangi stres lan kerumitan stok sing bisa dikonsumsi.Proses inovatif kita nggawe reordering lan nglacak stok dadi gampang.

KOMUNIKASI

Tetep disambungake kanthi transparansi lengkap, kita seneng yen komunikasi sing kuat ndadekake hubungan sing sukses.

TANGGUNG JAWAB

Kita ngerti yen para pelanggan butuh jawaban kanthi cepet, kita lincah lan aktif ing respon.

SUMBER SPECIALIST

Kenapa diwatesi?We nandur modal wektu kanggo sumber persis apa sing perlu.

ILMU TEKNIS

Ayo kita nulungi sampeyan!Kita bangga duwe pakar industri ing tangan kanggo nemokake solusi tengen saben wektu.