Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Babagan Kita

Arex Industrial Technology Co., Ltd.

Pangembangan

Perusahaan Teknologi Industri Arex ditemokake ing taun 1995, minangka Supplier Industri independen terkemuka. Amarga kita wis kerja sama karo perusahaan ing saindenging Tiongkok kanggo menehi hubungan pemasok sing prestasine apik. Apa sing diwiwiti minangka bisnis ndandani mesin cilik kanthi visi kanggo mbantu wong liya supaya sukses lan semangat kanggo ndhukung industri, tuwuh karo tim khusus kanggo nggedhekake lan layanan kanthi cara sing anyar, luwih apik lan beda. Utamane, Arex nggambarake perusahaan karet lan plastik Baytain sing mbukak bisnis internasional lan minangka jendela unik kanggo pemasaran dunia. Baytain minangka pabrikan asli produk karet lan plastik ing Tiongkok udakara 30 taun, sing duwe spesialisasi ing produk tahan pakai pasokan kanggo pertambangan. Kaloro perusahaan kasebut kalebu salah sawijining dewan direksi. Kabeh sumber dituduhake bareng-bareng. (Kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan Baytain: www.baytain.com)

Keuntungan

 Arex minangka pabrikan, pedagang, pabrikan, mesin, importir lan distributor bahan industri, peralatan lan kebutuhan industri lan kebutuhan liyane. Kita duwe kauntungan saka kemitraan sing apik karo pabrikan premium liyane sing nyedhiyakake macem-macem wilayah bisnis ing China sajrone wektu sing suwe. Wis kabukten nyediakake ora mung kabutuhane kaya sing wis disebutake ing ndhuwur, nanging bisa nyediakake sarat liyane sing ana gandhengane karo bisnis pertambangan lan mekanik. Kita duwe pangerten jero babagan kabutuhan lan tantangan pelanggan lan industri. Kita bakal terus mikir kanthi proaktif kanthi ngrampungake masalah lan ngilangi komplikasi lan ngarahake supaya ora ragu-ragu marang para pelanggan. Nyambungake profesional industri karo merek sing misuwur ing saindenging jagad, kita sumber lan nyuplai produk karet, plastik lan logam sing komprehensif kanggo tujuan solusi industri lan pertambangan. Liwat saran aplikasi teknis lan solusi manajemen persediaan lengkap, kita wis entuk kapercayan lan dhukungan saka akeh bisnis ing saindenging jagad kanggo perusahaan pertambangan lan industri sing gegandhengan.

23

GANTI LAN KOPERASI

Arex nggawe kemitraan sajrone urip kanthi investasi wektu kanggo nggawe lan ngusulake solusi khusus kanggo kabutuhan bisnis masing-masing. Makarya bebarengan karo para pelanggan kanggo nggawe komunitas sing maju, sehat lan berkelanjutan.
Kita ora nganggep awake dhewe mung minangka pemasok liyane amarga iku dudu sing diwujudake; kita mitra bisnis, setya nambah perjalanan. Persahabatan digawe, lan sesambetan dibangun - Bekerjasama, menang bareng lan ngrayakake bebarengan.
Ing proses pangembangan, Arex wis ijolan lan kerja sama karo akeh departemen internasional lan lembaga riset. Iki mbantu kita ningkatake desain, produksi, pangopènan, komisioning lan rekayasa rekayasa. Mromosikake Arex kanggo perusahaan kelas siji ing donya kanggo produk karet lan produk poliuretan, sing cocog kanggo kabeh merek mesin persiapan sing ana ing wilayah pertambangan.

IMG_8216

29

31

MISI KITA

Industri Arex fokus kanggo nggayuh kaunggulan ing desain, pabrik lan pasokan solusi tahan korosi lan tahan korosi, komponen lan gegandhengan karo peralatan persiapan pertambangan. Kita nyedhiyakake solusi karet khusus lan solusi poliuretan kanggo penambangan sing angel lan aplikasi industri sing mbutuhake pendekatan inovatif. Kita yakin manawa kualitas produk lan rega kompetitif bakal mengaruhi pelanggan kanthi positif. Tujuane kanggo dadi pabrikan paling apik kanggo solusi aplikasi pertambangan lan industri.

IMG_20200619_103734

IMG_20200619_103833

IMG_20200713_100442

VISI

Visi Arex dadi sumber sing dipercaya, khusus kanggo solusi karet khusus lan solusi poliuretan ing bidang penambangan lan industri sing angel ing saindenging jagad.

MANAJEMEN INVENTORI

Ayo ngilangi stres lan repot stok sing bisa digunakake. Pangolahan sing inovatif nggawe ulang rekord lan nglacak saham kanthi sederhana.

KOMUNIKASI

Tetep sambung karo transparansi lengkap, kita semangat yen komunikasi sing kuat bisa nggawe hubungan sing sukses.

TANGGUNG JAWAB

Kita ngerti manawa para pelanggan butuh wangsulan kanthi cepet, kita prigel lan aktif nanggepi.

SUMBER SPESIALIS

Napa diwatesi? Kita nandur modhal wektu kanggo golek sumber sing tepat.

KAWRUH TEKNIKAL

Ayo kita mbantu! Kita bangga duwe ahli industri supaya bisa nemokake solusi sing tepat saben wektu.

GBT 28001-2011OHSAS 18001 2007 Standard

ISO9001:2015 Standard

ISO14001:2015 Standard