Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Pipe Valves

    Katup Pipa

    Apa klep kasebut? Katup, ing teknik mesin, piranti kanggo ngontrol aliran cairan (cairan, gas, bubur) ing pipa utawa kandhang liyane. Kontrol yaiku kanthi unsur sing bisa dipindhah sing mbukak, mateni, utawa ngalangi sawetara bukaan ing dalan gedhe. Katup kalebu pitung jinis utama: globe, gate, jarum, plug (jago), kupu, poppet, lan spol. Kepiye cara kerja katup? Katup minangka alat mekanik sing mblokir pipa sebagian utawa lengkap kanggo ngganti jumlah cairan sing ...