Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Pipe Valves

    Katup Pipa

    Apa iku katup?Katup, ing teknik mesin, piranti kanggo ngontrol aliran cairan (cairan, gas, slurries) ing pipa utawa pager liyane.Kontrol yaiku kanthi unsur sing bisa dipindhah sing mbukak, nutup, utawa sebagian ngalangi bukaan ing dalan.Katup ana pitung jinis utama: globe, gate, needle, plug (cock), kupu-kupu, poppet, lan spool.Kepiye cara kerja klep?Katup minangka piranti mekanik sing mblokir pipa sebagian utawa rampung kanggo ngganti jumlah cairan sing pa ...