Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Rubber mat For Dump Body of Haul Truck

    Mat karet Kanggo Body Dump Truk Angkut

    Truk Angkut penting kanggo industri pertambangan lan minangka salah sawijining kendaraan kanthi fungsi sing migunani dening operator lan staf liyane.Pembalap tansah nandhang kejut lan geter sajrone proses muat lan transportasi.Arex nguji pengaruh watu ing piring baja lan nemokake puncak 108 desibel lan banjur nggunakake bolong kawat baja mangan minangka kerangka ing lapisan karet 6 "sing bisa nambah ketangguhan lan asil puncak mung nuduhake 60 desibel.Iku tandha ...