Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Metallic Expansion Joints & Bellows

    Campuran Logam & Gandheng

    Apa Sendi Ekspansi? Sambungan ekspansi digunakake ing sistem pipa kanggo nyedhot ekspansi termal utawa gerakan terminal ing endi panggunaan loop ekspansi ora dikarepake utawa ora praktis. Gabungan ekspansi kasedhiya ing macem-macem bentuk lan bahan. Pipa sing nyambungake rong titik kena macem-macem jinis tumindak sing nyebabake stres ing pipa. Sawetara panyebab stres kasebut yaiku tekanan Internal utawa eksternal ing suhu kerja. Bobot pipa dhewe lan pa ...
  • Dismantling Joints

    Mbusak Sendi

    Mbusak Sendi duwe peran penting ing desain lan tata letak pipa lan katup. Iki minangka pitulung penting sajrone instalasi lan ngilangi bagian pipa lan katup. Tanpa sendhang sing dibongkar nyedhiyakake penyesuaian longitudinal, meh ora bisa dipasang klep ing bagean pipa. Thanks kanggo nyetel sendhi sing mbongkar iki, katup bisa dipasang ing jejere sendhang sing dibongkar, lan sendi sing dibongkar bisa disetel kanthi dawa sing dibutuhake ...
  • Rubber Expansion Joints

    Pengembangan Ekspansi Karet

    Apa ing nggawe kapal, rekayasa layanan bangunan, industri minyak mineral utawa ing konstruksi mesin, pabrik lan pembangkit listrik - produk elastomer sing diproduksi dening perusahaan kita fokus kanggo nyuda ketegangan, ngisolasi swara lan geter, nyedhot ekspansi termal utawa bangunan rendhem lan menehi ganti rugi kanggo misalignment sajrone panginstalan Kita ngembangake produk kanggo macem-macem aplikasi. Sendhang Ekspansi Karet minangka konektor fleksibel digawe saka ...
  • Flexible Metal Hose

    Selang Logam Fleksibel

    Selang Logam uga diarani pipa penghubung fleksibel logam, minangka bagean sambungan sing penting ing proyek kasebut, kanthi kombinasi pipa fleksibel bergelombang, lengan bersih lan sendi. Gabungan fleksibel logam digunakake minangka unsur kompensasi, elemen panyegelan, elemen penghubung, lan elemen penyerapan kejut ing macem-macem sistem pipa cair lan gas sing dibutuhake sistem kompensasi dawa, suhu, posisi lan sudut. Ngurangi stres ing sambungan pipa menyang peralatan puteran sensitif ...