Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Welded& Seamless Pipes

    Pipa Welded & Seamless

    Welded & Seamless - Macem-macem Kelas ing Baja Paduan, Baja Karbon, Baja Tahan Karat, Cupro-Nikel, Duplex, Super Duplex lan Pipa Seamless Metals Exotic (15 mm Nganti 600 mm) Baja Karbon, Baja Tahan Karat lan Baja Karbon Rendah, Pipa Seamless.Miturut ASTM-106, API 5 L, ASTM A53 GRADE A/B, ASTM A-333, ASTM A-335, ASTM A-312, DIN 2440/2441, BS3601/3602/1387 Pipa Las (15 mm nganti 2000 mm) ) ERW, LSAW, HSAW, EFW Miturut API 5L, ASTM A53 Grade A/B, ASTM A671/672, ASTM A-312, BS1387, DIN 24...
  • Metallic Expansion Joints & Bellows

    Metallic Expansion Joints & Bellows

    Apa Expansion Joints?Sambungan ekspansi digunakake ing sistem pipa kanggo nyerep ekspansi termal utawa gerakan terminal ing ngendi panggunaan puteran ekspansi ora dikarepake utawa ora praktis.Sambungan ekspansi kasedhiya ing macem-macem wujud lan bahan.Sembarang pipa sing nyambungake rong titik kena macem-macem jinis tumindak sing nyebabake tekanan ing pipa.Sawetara panyebab stres kasebut yaiku tekanan internal utawa eksternal ing suhu kerja.Bobot pipa dhewe lan pa ...
  • Dismantling Joints

    Mbongkar Sendi

    Dismantling Joints nduweni peran penting ing desain lan tata letak pipa lan katup.Iki minangka pitulung penting sajrone instalasi lan mbusak bagean pipa lan katup.Tanpa sambungan dismantling nawakake imbuhan longitudinal, iku meh mokal kanggo masang katup persis menyang bagean pipe.Thanks kanggo adjustability saka joints dismantling iki, tutup bisa dipasang ing jejere joints dismantling, lan joints dismantling bisa disetel kanggo dawa pas dibutuhake sadurunge ...
  • Rubber Expansion Joints

    Sambungan Expansion Karet

    Apa ing galangan kapal, teknik layanan bangunan, industri minyak mineral utawa ing mesin, pabrik lan konstruksi pembangkit listrik - produk elastomer sing diprodhuksi dening perusahaan kita fokus kanggo nyuda tension, ngisolasi gangguan lan getaran, nyerep ekspansi termal utawa subsidence bangunan lan ngimbangi misalignments sajrone instalasi.Kita ngembangake produk kanggo macem-macem aplikasi sing beda.Sambungan Ekspansi Karet minangka konektor fleksibel sing digawe saka alam utawa sintetis ...
  • Flexible Metal Hose

    Selang Logam Fleksibel

    Selang logam uga disebut pipa nyambungake fleksibel logam, minangka bagean sambungan penting ing proyek kasebut, kanthi kombinasi pipa fleksibel bergelombang, lengen klambi lan sendi.Sambungan fleksibel logam digunakake minangka unsur kompensasi, unsur sealing, unsur penyambung, lan unsur panyerepan kejut ing macem-macem sistem pipa Cairan lan gas sing mbutuhake sistem kompensasi dawa, suhu, posisi lan sudut.Ngurangi tekanan ing sambungan pipa menyang peralatan puteran sensitif ...