Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Hydraulic fittings

    Fitting hidrolik

    Panggunaan fitting asring gumantung saka bahan utawa aplikasi selang sing cocog.Sajrone proses pemilihan fitting, penting kanggo nimbang sawetara aspek sing relevan kayata biaya, kahanan lingkungan, keluwesan, media, lan rating tekanan sing dibutuhake.Minangka ekstensif pilihan fitting kita, jinis fitting kasedhiya kalebu BSP/BSPT, JIS, ORFS, JIC, UNF-UN, NPT, SAE, lan seri Metrik.Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan.
  • Hydraulic rubber hose

    Selang karet hidrolik

    Selang hidrolik karet minangka unsur umum lan penting ing mesin industri lan seluler sing ora kaetung.Iki minangka pipa sing ngarahake cairan hidrolik ing antarane tangki, pompa, katup, silinder lan komponen daya cairan liyane.Kajaba iku, selang umume gampang kanggo rute lan nginstal, lan nyerep geter lan nyuda gangguan.Majelis selang - selang kanthi kopling sing dipasang ing ujung - cukup gampang digawe.Lan yen kasebut kanthi bener lan ora dilecehke, selang bisa digunakake tanpa masalah ...
  • Hydraulic Staple-Lock Adaptors

    Hydraulic Staple-Lock Adapter

    Adaptor staple & kunci Arex fokus kanggo nggayuh keunggulan ing desain, pabrik lan nyedhiyakake solusi transportasi cairan, komponen lan peralatan sing ana gandhengane kanggo aplikasi hidrolik tekanan tinggi.Iki kalebu spesialis, produsen adaptor pokok lan katup bal sing akeh digunakake ing operasi pertambangan lemah.Sambungan pokok minangka bagean integral saka sirkuit hidrolik ing pertambangan lan duwe rekaman trek sing wis kabukten minangka pilihan sing paling apik kanggo ...