Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Flexible Metal Hose

    Selang Logam Fleksibel

    Selang Logam uga diarani pipa penghubung fleksibel logam, minangka bagean sambungan sing penting ing proyek kasebut, kanthi kombinasi pipa fleksibel bergelombang, lengan bersih lan sendi. Gabungan fleksibel logam digunakake minangka unsur kompensasi, elemen panyegelan, elemen penghubung, lan elemen penyerapan kejut ing macem-macem sistem pipa cair lan gas sing dibutuhake sistem kompensasi dawa, suhu, posisi lan sudut. Ngurangi stres ing sambungan pipa menyang peralatan puteran sensitif ...