Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Flexible Metal Hose

    Selang Logam Fleksibel

    Selang logam uga disebut pipa nyambungake fleksibel logam, minangka bagean sambungan penting ing proyek kasebut, kanthi kombinasi pipa fleksibel bergelombang, lengen klambi lan sendi.Sambungan fleksibel logam digunakake minangka unsur kompensasi, unsur sealing, unsur penyambung, lan unsur panyerepan kejut ing macem-macem sistem pipa Cairan lan gas sing mbutuhake sistem kompensasi dawa, suhu, posisi lan sudut.Ngurangi tekanan ing sambungan pipa menyang peralatan puteran sensitif ...