Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Conveyor Belts & Rollers

    Sabuk Konveyor & Rol

    Sabuk konveyor Sabuk conveyor minangka media nggawa sistem conveyor sabuk (asring disingkat dadi conveyor sabuk). Sistem conveyor sabuk minangka salah sawijining jinis sistem conveyor. Sistem conveyor sabuk kasusun saka rong utawa luwih pulley (kadang diarani drum), kanthi gelung mawa medium - sabuk conveyor - sing muter. Siji utawa loro-lorone katrol nganggo listrik, sabuk obah lan bahan ing sabuk maju. Katrol kuat diarani pulley drive nalika ...