Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Conveyor Belts & Rollers

    Sabuk Conveyor & Roller

    Sabuk konveyor Sabuk konveyor minangka media pembawa sistem konveyor sabuk (asring disingkat dadi conveyor sabuk).Sistem conveyor sabuk minangka salah sawijining jinis sistem conveyor.Sistem conveyor sabuk kasusun saka loro utawa luwih katrol (kadhangkala diarani drum), kanthi daur ulang tanpa wates mawa medium-sabuk konveyor-sing muter babagan.Siji utawa loro-lorone pulleys powered, obah sabuk lan materi ing sabuk maju.Katrol sing digerakake diarani katrol penggerak nalika ...