Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Polyurethane Screening System

    Sistem Screening Polyurethane

    Media screening minangka bagéyan inti penting saka peralatan screening.Nalika layar geter kedher, liwat macem-macem wujud lan ukuran geometris lan ing tumindak pasukan njaba, bahan baku bakal dipisahake lan entuk tujuan grading.Kabeh jinis sifat materi, struktur beda lan materi panel screening utawa tension lan macem-macem paramèter saka mesin screening duwe pengaruh tartamtu ing kemampuan layar, efficiency, tingkat mlaku lan urip.Dif...
  • Polyurethane Fine Screen Mesh

    Polyurethane Fine Screen Mesh

    Katrangan produk Polyurethane bolong layar alus digawe saka sheet polyurethane karo lumahing layar kualitas dhuwur.Polyurethane bolong layar sing apik yaiku tahan abrasi lan umur layanan luwih suwe tinimbang bolong layar kedher sing ditenun.Kajaba iku, properti saka anti-buta ndadekake layak kanggo layar materi kang dianggep angel utawa mokal kanggo layar sadurunge.Polyurethane bolong layar nggoleki duwe bukaan banget nggoleki kang minangka nggoleki minangka 0.075mm, kang cocok kanggo sudhut ...
  • Rubber Screening System

    Sistem Screening Karet

    Media screening minangka bagéyan inti penting saka peralatan screening.Nalika layar geter kedher, liwat macem-macem wujud lan ukuran geometris lan ing tumindak pasukan njaba, bahan baku bakal dipisahake lan entuk tujuan grading.Kabeh jinis sifat materi, struktur beda lan materi panel screening utawa tension lan macem-macem paramèter saka mesin screening duwe pengaruh tartamtu ing kemampuan layar, efficiency, tingkat mlaku lan urip.Dif...