Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Polyurethane Screening System

    Sistem Screening Polyurethane

    Media skrining minangka bagean inti penting ing peralatan skrining. Nalika layar geter kedher, liwat macem-macem wujud lan ukuran geometris lan ing tumindak pasukan eksternal, bahan baku bakal dipisahake lan entuk tujuan menehi nilai. Kabeh jinis bahan, struktur lan materi panel skrining utawa ketegangan lan macem-macem paramèter skrining pengaruh tartamtu ing kemampuan layar, efisiensi, tingkat mlaku lan umur. Yen ...
  • Polyurethane Fine Screen Mesh

    Bolong Layar Polyurethane Fine

    Deskripsi produk Bolong layar poliuretan digawe saka lembaran poliuretan kanthi permukaan layar sing berkualitas. Bolong layar apik poliuretan minangka resistensi abrasi lan umur luwih dawa tinimbang bolong layar sing ditenun. Kajaba iku, properti anti-blinding nggawe layak kanggo layar bahan sing dianggep angel utawa ora bisa ditampilake sadurunge. Bolong layar nggoleki poliuretan duwe bukaan sing apik banget kaya 0,075mm, sing cocog kanggo ...
  • Rubber Screening System

    Sistem Screening Karet

    Media skrining minangka bagean inti penting ing peralatan skrining. Nalika layar geter kedher, liwat macem-macem wujud lan ukuran geometris lan ing tumindak pasukan eksternal, bahan baku bakal dipisahake lan entuk tujuan menehi nilai. Kabeh jinis bahan, struktur lan materi panel skrining utawa ketegangan lan macem-macem paramèter skrining pengaruh tartamtu ing kemampuan layar, efisiensi, tingkat mlaku lan umur. Yen ...