Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Sistem Screening Karet

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Media screening minangka bagéyan inti penting saka peralatan screening.Nalika layar geter kedher, liwat macem-macem wujud lan ukuran geometris lan ing tumindak pasukan njaba, bahan baku bakal dipisahake lan entuk tujuan grading.Kabeh jinis sifat materi, struktur beda lan materi panel screening utawa tension lan macem-macem paramèter saka mesin screening duwe pengaruh tartamtu ing kemampuan layar, efficiency, tingkat mlaku lan urip.Bahan sing beda, panggonan sing beda, kudu milih produk media screening sing beda kanggo entuk efek layar sing luwih apik.

Gumantung ing macem-macem peralatan, syarat lan kahanan, media screening bisa dipisahake dening seri ing ngisor iki
1. Seri modular
2. Seri ketegangan
3. Panel seri

Sambungan karo peralatan umume dipérang dadi: sambungan mozaik, sambungan bolt, sambungan bar meksa, sambungan pancing screening lan ing.

Aplikasi pertambangan
1. Pre-grinding bijih
2. Pre-heap leach
3. bijih besi kelas dhuwur
4. Layar discharge Mill
5. Sirkuit media kandhel
6.Control screening - mbusak nggoleki

Sistem layar karet unik ing desain struktur, saliyane nggunakake proses ngecor karet tahan nyandhang dhuwur (proses iki ngindari cara punching tradisional ing proses karusakan produk), produk ora mung nduweni porositas dhuwur, nanging uga duwe bukaan seragam.Iga ruang ora bakal rusak.Dibandhingake karo layar kabel, sing duwe area screening bukaan sing luwih murah ing aperture sing luwih cilik.Mat screening karet kita diprodhuksi dening bahan tahan nyandhang dhuwur, padha becik minangka geladhak lengkap ing kothak layar luwih gedhe utawa minangka bagean impact.Layar iki kasedhiya ing sawetara aperture kothak utawa slotted kanggo cocog kabeh jinis syarat grading.Kauntungan saka tikar layar karet yaiku umure luwih suwe lan tingkat gangguan suda.Layar tension karet paling cocog kanggo aplikasi screening medium kasar nganti alus.Panggunaan karet bakal nyuda gangguan, nyuda sumbatan lan menehi kemampuan nyandhang sing luar biasa.Tikar tension silang karet layar digawe nggunakake 2 lapisan karet tahan nyandhang kualitas premium kanthi tulangan tali ing antarane lapisan kasebut.Ukuran sing disesuaikan lan kondisi kerja uga kasedhiya yen dijaluk.

Seri layar panel karet

Screening Media2331 Screening Media2330

Seri layar ketegangan karet

Screening Media2362

Parameter kerja produk screening karet

Properti Unit Nilai
atose Pesisir A 63
Kekuwatan tensile MPa 19±10
Pecah elongation % 660±10
Kekuwatan luh N/mm 313
mundhut abrasion % 37
Suhu operasi -30 ℃ nganti + 60 ℃
warna ireng

Fitur
1.Efisiensi screening dhuwur
2. Ora ana plugging layar
3. urip dawa layanan
4. tahan lenga
5. tahan korosi
6. Wear resistance

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita