Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Selang Food Grade Kab

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Pangan Nyedhotand Selang Pangirimandianjurake kanggo aplikasi transfer pangan sing nuntut loro keluwesan lan ruggedness karo tabung bahan FDA putih resik.Tabung EPDM bahan panganan ora ana ambune lan cocog kanggo susu, jus buah, omben-omben, bir, anggur, obat-obatan, kosmetik lan produk panganan liyane sing ora berminyak.Tabung kasebut digawe saka senyawa karet sintetik suhu dhuwur sing cocog karo standar 3-A, Departemen Pertanian Amerika Serikat (USDA), lan Administrasi Pangan lan Narkoba (FDA) kanggo nangani panganan.Nduwe bolongan sing lancar sing nyengkuyung tingkat aliran maksimal lan nyegah pertumbuhan bakteri.Tutup digawe saka nitril werna abu-abu corrugated kanggo keluwesan lan tahan kanggo bahan kimia, panas, lan tuwa.Selang kasebut dikuwatake kanthi pirang-pirang spiral tekstil lan heliks kabel dual kanggo keluwesan, kekuatan, retensi kopling sing luwih apik, lan resistensi kink, lan nduweni kisaran suhu -90 nganti +176 derajat F. Bisa digunakake kanthi macem-macem opsi kopling. .

Konstruksi Selang Pangan Nyedhot lan Pangiriman:

tabung:Karet kualitas panganan putih, mulus, NR, NBR utawa EPDM

Pengukuhan:Multiplies kain sintetis kekuatan dhuwur lan kawat helix

Panutup:Gamelan (Rampung dibungkus), karet sintetik, biru utawa putih, tahan cuaca.

Aplikasi:

Selang panganan sing disetujoni FDA sing dirancang kanggo pangiriman panganan kayata susu, Jus, bir, lenga sing bisa dipangan, produk saben dina, lsp.

Suhu kerja:

-32 ℃ nganti 80 ℃ (-90 ℉ kanggo + 176 ℉)

Fitur:

●Tabung FDA kelas

●Weather lan tutup tahan abrasion

● Nangani macem-macem produk panganan

●Loro tutup Gamelan lan corrugated kasedhiya

Panjaluk Opsional:Irah-irahan FDA standar21,177,2600

Selang Nyedhot lan Pangiriman Pangan 150PSI:

Selang Nyedhot lan Pangiriman Pangan 250PSI:

Food Grade Hose6
Food Grade Hose7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk