Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Welded& Seamless Pipes

    Pipa Welded & Seamless

    Welded & Seamless - Macem-macem Kelas ing Baja Paduan, Baja Karbon, Baja Tahan Karat, Cupro-Nikel, Duplex, Super Duplex lan Pipa Seamless Metals Exotic (15 mm Nganti 600 mm) Baja Karbon, Baja Tahan Karat lan Baja Karbon Rendah, Pipa Seamless.Miturut ASTM-106, API 5 L, ASTM A53 GRADE A/B, ASTM A-333, ASTM A-335, ASTM A-312, DIN 2440/2441, BS3601/3602/1387 Pipa Las (15 mm nganti 2000 mm) ) ERW, LSAW, HSAW, EFW Miturut API 5L, ASTM A53 Grade A/B, ASTM A671/672, ASTM A-312, BS1387, DIN 24...
  • Customized metal parts

    bagean logam selaras

    Produk: Proses Bagian Logam Khusus: Mesin CNC, stamping, casting lan liya-liyane. Bahan: Aluminium, baja, stainless steel, wesi, tembaga lan liya-liyane. Lumahing: Anodize, polish, lapisan daya, kromat, ledakan pasir lsp. Ukuran: miturut conto utawa minangka rincian gambar kanthi dimensi presisi dhuwur. Pabrikan produk logam kalebu: Pengolahan knurling bubut. Mesin multi-sumbu Mesin bagian-bagian buatan tangan. Bagian-bagian pangolahan plastik Pangolahan Blackening Post-treatment Proses Material Khusus...
  • Customized Rubber parts

    Bagean karet sing disesuaikan

    Proses Nyetak Karet sing Ditawakake: Cetakan Karet Khusus Cryogenic DE sing sumunar Teknik lan Desain Dhukungan Pengembangan Senyawa Karet Cetakan Kompresi Karet Cetakan Injeksi Karet Ikatan Karet-ke-Logam Layanan Majelis Transfer Karet Ikatan Karet-kanggo-Logam Program Kasedhiya Rega Kompetitif Kita bisa njaga rega sing kompetitif liwat evaluasi saben aspek produksi bagean.Arex ngevaluasi kabeh ruang lingkup saben proyek kanggo ngerteni solusi lan rega sing paling apik manawa ...
  • Customized Plastic parts

    Bagean plastik sing disesuaikan

    Minangka salah siji saka manufaktur jamur paling competitive lan perusahaan ngecor injeksi ing China.kita ngawula sawetara saka sudhut aplikasi industri, kalebu aplikasi kluwarga, mobil, elektronik, medical, tetanèn, pertambangan lan etc. produksi volume cilik Lukisan, printing skill, perakitan Pambuka Toko ngecor injeksi kita dilengkapi 12 set plastik i...
  • Mold fabrication

    Fabrikasi cetakan

    https://www.arextecn.com/uploads/999b3aa1b02b1355ea8e4948c27d4908.mp4 Pengalaman Kerja Kita promosiake ide sampeyan supaya dadi nyata sajrone pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang cetakan.Ing dhasar digunakake digunakake karo pasar beda kanggo gawé Bunch saka komponen, kita menowo kanggo nindakake macem-macem insert lan injeksi ngecor.fasilitas ngecor kita cukup fleksibel kanggo nangani karo metalloid lan materi logam lan gawe marem karo macem-macem ukuran bagean nyetak lan wangun.Panduan Desain...
  • SPR Slurry Pump Parts

    SPR Slurry Pump Parts

    SPR Slurry Pump Casing Rubber Slurry Pump Body (Casing) diijolke karo Warman SPR seri Rubber Vertical Slurry Pumps We offer macem-macem casing karet, supaya pelanggan bisa aplikasi ing macem-macem lingkungan Komplek.JENIS MATERIAL KARET LAN DESKRIPSI DATA Kode Jeneng materi Jinis Katrangan YR26 Karet Alam Anti-Breakdown Karet YR26 yaiku karet alam sing ireng lan alus.Wis resistance erosi unggul kanggo kabeh bahan liyane ing applicat slurry partikel nggoleki ...
  • LR Slurry Pump Parts

    LR Slurry Pump Parts

    L-Type Slurry Pump impeller Bagéan udan karet iku resistance nyandhang gedhe lan resistance karat, biasane digunakake kanggo kahanan kerja asam.Kayata tailing ing industri pertambangan, slurry karo partikel cilik lan ora pinggiran atos.Bagean pamindahan kabeh kalebu Cover Plate Liner, Throat Bushing, Frame plate liner, Frame Plate Liner Insert.Materi karet sing digunakake duwe resistensi sing unggul kanggo kabeh bahan liyane ing aplikasi slurry partikel sing apik.Antioksidan lan anti degradasi ...
  • AHR Slurry Pump Parts

    AHR Slurry Pump Parts

    Slurry Pump Rubber Impeller Slurry pump impeller bisa muter peran penting banget ing operasi pump slurry.Kanthi muter, bisa mbantu pompa slurry nyukupi kabutuhan peralatan kasebut.Impeller pump slurry gampang rusak, mula kita nggoleki bahan khusus kanggo ndawakake umur impeller.Impeller pompa slurry karet digunakake kanggo ngatasi slurry korosif kanthi partikel tumpul.Iki digawe saka karet alam, karet sintetis, Karet EPDM, Karet Nitrile, utawa ...
  • CVX Hydrocyclone Parts

    CVX Hydrocyclone Parts

    Hydrocyclones digunakake ing saindenging jagad ing pertambangan lan pangolahan mineral, manufaktur, agregat, pangolahan panganan, manajemen banyu limbah lan industri liyane.Bagean siklon hidro kita 100% bisa diganti karo merek terkenal ing donya.Karet R55 kualitas dhuwur digunakake AREX setya keunggulan ing layanan pelanggan lan kepuasan.Kita nawakake pilihan pelanggan lan liwat lapisan nyandhang siklon hidro, kita ngarahake nyuda wektu lan biaya pangopènan lan entuk kinerja sing konsisten ...
  • Water hose

    Selang banyu

    Selang nyedhot banyu karet lan selang discharge banyu minangka jinis selang karet sing digunakake kanggo nransfer lan ngeculake banyu.Selang karet banyu bisa digunakake ing lingkungan kerja tekanan positif lan tekanan negatif kanggo nyedhot lan ngeculake banyu industri lan cairan netral ing suhu normal.Iki digunakake kanthi wiyar ing tambang, industri, pertanian, sipil lan arsitektur.Selang nyedhot lan discharge banyu minangka konstruksi selang karet serbaguna lan discharge sing ditawakake ...
  • Hydraulic fittings

    Fitting hidrolik

    Panggunaan fitting asring gumantung saka bahan utawa aplikasi selang sing cocog.Sajrone proses pemilihan fitting, penting kanggo nimbang sawetara aspek sing relevan kayata biaya, kahanan lingkungan, keluwesan, media, lan rating tekanan sing dibutuhake.Minangka ekstensif pilihan fitting kita, jinis fitting kasedhiya kalebu BSP/BSPT, JIS, ORFS, JIC, UNF-UN, NPT, SAE, lan seri Metrik.Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan.
  • Chemical Hose

    Selang Kimia Kab

    Pengalaman pirang-pirang taun nglayani mitra industri kita wis nyambungake kita karo produsen Selang Industri sing paling dipercaya ing saindenging jagad.Kita kabeh-ing-siji sumber kanggo konektor Industrial.Solusi sing efektif nyebabake asil sing luwih apik, lan sistem pipa sing dirancang lan digawe kanthi apik menehi kauntungan sing kompetitif.Nggawe pengaruh positif ing proyek sampeyan karo merek AREX-PIPE kanggo solusi pipa sampeyan.Kita nggawe solusi pipa supaya cocog karo kabutuhan sampeyan - saka suppo...
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3