Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Conveyor Belts & Rollers

    Sabuk Konveyor & Rol

    Sabuk konveyor Sabuk conveyor minangka media nggawa sistem conveyor sabuk (asring disingkat dadi conveyor sabuk). Sistem conveyor sabuk minangka salah sawijining jinis sistem conveyor. Sistem conveyor sabuk kasusun saka rong utawa luwih pulley (kadang diarani drum), kanthi gelung mawa medium - sabuk conveyor - sing muter. Siji utawa loro-lorone katrol nganggo listrik, sabuk obah lan bahan ing sabuk maju. Katrol kuat diarani pulley drive nalika ...
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Pipa Bunderan Polyurethane

    Pipa baja nganggo garis Polyurethane minangka produk pipa tahan tahan tinggi, sing akeh digunakake ing pipa pemrosesan mineral lan pipa transmisi tailing. Pompa listrik bahan bakar fosil nggunakake pipa kanggo sistem pembuangan batu bara lan awu, uga kanggo industri minyak, kimia, semen lan gandum. Fitur 1. Tahan nyandhang 2. Prevent Scaling 3. Resistensi Korosi 4. Resistensi penuaan hidrolisis 5. Elastisitas Tinggi 6. Resistensi Shock Mekanis 7. Arex pelumasan mandhiri milih prem ...
  • Rubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Stator Karet Lan Rotor Mesin Flotasi

    Stator lan rotor, umume digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K. Rotor lan stator mesin flotasi umume digawe dening sisipan kerangka logam lan karet tahan aus. Sisipan balung logam digawe saka nglereni semangat canggih lan banjur gandheng kanthi akurat miturut standar proses sing ketat. Kinerja kekuwatan lan keseimbangan sisipan balung dijamin kanthi ngimbangi deteksi liwat ...
  • Hydraulic Fittings & Quick Couplings & Staple-Lock Adaptor & Hydraulic Rubber Hose

    Fitting Hydraulik & Kopling Cepet & Adaptor Kunci-Kunci & Selang Karet Hidrolik

    Staple & lock adapter Arex fokus kanggo nggayuh keunggulan ing desain, pabrik lan pasokan solusi cairan, komponen lan peralatan sing gegandhengan kanggo aplikasi hidrolik tekanan tinggi. Dirangkepi, kalebu spesialis, pabrikan adaptor stan lan katup bola sing digunakake ing operasi penambangan lemah. Sambungan pokok minangka bagean integral saka sirkuit hidrolik ing pertambangan lan duwe rekam jejak sing kabukten dadi pilihan sing paling apik kanggo ...
  • Wear Resistant Track Pads

    Nganggo Tali Bantalan Tahan

    Kabeh bantalan dirancang karo pangguna pungkasan ing pikiran, kanthi fokus ing kualitas lan produktivitas. Profil bantalan kudu pas karo trek sepatu sampeyan supaya bisa nyegah gerakan sing ora perlu sing bisa nyebabake akumulasi puing, sing bisa nyebabake tekanan kanggo bantalan sampeyan supaya bisa tahan lama. Pasangan sing sampurna uga tegese swara kerja sing luwih tenang. Kita nyedhiyakake bantalan trek poliuretan lan bantalan karet kanggo klien sing nggunakake, sing tahan tahan lan tahan korosi ...
  • Metallic Expansion Joints & Bellows

    Campuran Logam & Gandheng

    Apa Sendi Ekspansi? Sambungan ekspansi digunakake ing sistem pipa kanggo nyedhot ekspansi termal utawa gerakan terminal ing endi panggunaan loop ekspansi ora dikarepake utawa ora praktis. Gabungan ekspansi kasedhiya ing macem-macem bentuk lan bahan. Pipa sing nyambungake rong titik kena macem-macem jinis tumindak sing nyebabake stres ing pipa. Sawetara panyebab stres kasebut yaiku tekanan Internal utawa eksternal ing suhu kerja. Bobot pipa dhewe lan pa ...
  • Dismantling Joints

    Mbusak Sendi

    Mbusak Sendi duwe peran penting ing desain lan tata letak pipa lan katup. Iki minangka pitulung penting sajrone instalasi lan ngilangi bagian pipa lan katup. Tanpa sendhang sing dibongkar nyedhiyakake penyesuaian longitudinal, meh ora bisa dipasang klep ing bagean pipa. Thanks kanggo nyetel sendhi sing mbongkar iki, katup bisa dipasang ing jejere sendhang sing dibongkar, lan sendi sing dibongkar bisa disetel kanthi dawa sing dibutuhake ...
  • Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Stator Polyurethane Lan Rotor Mesin Flotasi

    Stator lan rotor, umume digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K. Stator lan rotor minangka komponen utama mesin flotasi, sing utamane ditrapake kanggo mupangat logam utawa non-logam. Stator lan rotor poliuretan kalebu salah sawijining jinis cadhangan tahan mesin flotasi kanthi sifat akeh, amarga poliuretan duwe kekuatan kaya plastik lan elastis kaya karet. Configu materi khusus ...
  • Customized Rubber & Plastic Products

    Produk Karet & Plastik Khusus

    Pemrosesan kustomisasi kanggo produk karet lan plastik Proses normal kanggo mbentuk produksi karet kaya ing ngisor iki obyek kaya ing ngisor cetakan Injeksi; (bagean plastik akeh) Cetakan jotosan; (botol plastik) Pangangkatan plastik; (film plastik wujud) Ekstrusi; (pipa plastik) Pengalaman kerja Kita promosi ide supaya bisa kelakon ...
  • Flexible Slurry Rubber Hose

    Selang Karet Slurry Fleksibel

    Selang karet slurry fleksibel ditambah karo karet sintetis senyawa NR, BR lan SBR. Nggunakake kain kekuatan tarik tinggi kanthi cincin baja minangka kerangka penguatan. Selang karet fleksibel mesthi dipasang ing antarane pompa lan pemotong keruk, sing tekanan tekanan negatif nalika proses ngisep bubur. Selang karet fleksibel & selang lapis lapis waja, kanthi cincin baja HB ing njero, cocok kanggo transfer bubur kasar, pabrik pamrosesan mineral, t ...
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    Selang Karet Kanthi Keramik

    Selang karet berjajar keramik digunakake kanthi kahanan sing agresif ing endi selang karet tanpa konvensional asring diganti. Uga, selang karet nganggo keramik bisa dipasang ing sawetara jinis mesin geter utawa kanthi peralatan non-stasioner. Bisa nambah pilihan kanggo para insinyur kanthi pendekatan instalasi lan operasi sing akeh. Fitur 1. Resistensi nyandhang Resistensi nyandhang saka selang karet bergaris keramik 10 kali luwih dhuwur tinimbang pip baja ...
  • Filter Press Machine Components

    Komponen Mesin Press Press

    Industri AREX nyedhiyakake macem-macem aksesoris penet filter kanggo nambah fleksibilitas sistem pers filter sampeyan. Mesin press filter digunakake kanggo kerja pemisahan cair / padhet. Filter tekanan nggunakake filtrasi tekanan kanggo misahake cairan lan padhet, ing endi bubur dipompa menyang press filter lan dehidrasi ing tekanan. Intine, saben filter pers dirancang miturut ukuran lan jinis bubur sing kudu dikeringake. Papat komponen utama filter filter kalebu ...