Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Polyurethane Fine Screen Mesh

    Polyurethane Fine Screen Mesh

    Katrangan produk Polyurethane bolong layar alus digawe saka sheet polyurethane karo lumahing layar kualitas dhuwur.Polyurethane bolong layar sing apik yaiku tahan abrasi lan umur layanan luwih suwe tinimbang bolong layar kedher sing ditenun.Kajaba iku, properti saka anti-buta ndadekake layak kanggo layar materi kang dianggep angel utawa mokal kanggo layar sadurunge.Polyurethane bolong layar nggoleki duwe bukaan banget nggoleki kang minangka nggoleki minangka 0.075mm, kang cocok kanggo sudhut ...