Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Polyurethane Fine Screen Mesh

    Bolong Layar Polyurethane Fine

    Deskripsi produk Bolong layar poliuretan digawe saka lembaran poliuretan kanthi permukaan layar sing berkualitas. Bolong layar apik poliuretan minangka resistensi abrasi lan umur luwih dawa tinimbang bolong layar sing ditenun. Kajaba iku, properti anti-blinding nggawe layak kanggo layar bahan sing dianggep angel utawa ora bisa ditampilake sadurunge. Bolong layar nggoleki poliuretan duwe bukaan sing apik banget kaya 0,075mm, sing cocog kanggo ...