Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Customized Rubber parts

    Bagean karet sing disesuaikan

    Proses Nyetak Karet sing Ditawakake: Cetakan Karet Khusus Cryogenic DE sing sumunar Teknik lan Desain Dhukungan Pengembangan Senyawa Karet Cetakan Kompresi Karet Cetakan Injeksi Karet Ikatan Karet-ke-Logam Layanan Majelis Transfer Karet Ikatan Karet-kanggo-Logam Program Kasedhiya Rega Kompetitif Kita bisa njaga rega sing kompetitif liwat evaluasi saben aspek produksi bagean.Arex ngevaluasi kabeh ruang lingkup saben proyek kanggo ngerteni solusi lan rega sing paling apik manawa ...