Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    Selang Karet Dilapisi Keramik

    Selang karet sing dilapisi keramik digunakake ing kahanan sing agresif banget ing ngendi selang karet tanpa garis konvensional mbutuhake panggantos sing kerep.Uga, selang karet sing dilapisi keramik bisa dipasang ing sawetara jinis mesin geter utawa karo sawetara peralatan non-stasioner.Bisa nambah pilihan kanggo insinyur kanthi pendekatan instalasi lan operasi sing akeh.Fitur 1. Wear resistance Ketahanan nyandhang selang karet sing dilapisi keramik 10 kaping luwih dhuwur tinimbang pip baja biasa ...