Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    Selang Karet Kanthi Keramik

    Selang karet berjajar keramik digunakake kanthi kahanan sing agresif ing endi selang karet tanpa konvensional asring diganti. Uga, selang karet nganggo keramik bisa dipasang ing sawetara jinis mesin geter utawa kanthi peralatan non-stasioner. Bisa nambah pilihan kanggo para insinyur kanthi pendekatan instalasi lan operasi sing akeh. Fitur 1. Resistensi nyandhang Resistensi nyandhang saka selang karet bergaris keramik 10 kali luwih dhuwur tinimbang pip baja ...