Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Food Grade Hose

    Selang Food Grade Kab

    Selang Pangan Nyedhot lan Pangiriman dianjurake kanggo aplikasi transfer panganan sing mbutuhake keluwesan lan kekasaran kanthi tabung bahan FDA putih sing resik.Tabung EPDM bahan panganan ora ana ambune lan cocog kanggo susu, jus buah, omben-omben, bir, anggur, obat-obatan, kosmetik lan produk panganan liyane sing ora berminyak.Tabung kasebut digawe saka senyawa karet sintetik suhu dhuwur sing cocog karo standar 3-A, Departemen Pertanian Amerika Serikat (USDA), lan Administrasi Pangan lan Narkoba (FDA) kanggo ...