Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Rubber Expansion Joints

    Sambungan Expansion Karet

    Apa ing galangan kapal, teknik layanan bangunan, industri minyak mineral utawa ing mesin, pabrik lan konstruksi pembangkit listrik - produk elastomer sing diprodhuksi dening perusahaan kita fokus kanggo nyuda tension, ngisolasi gangguan lan getaran, nyerep ekspansi termal utawa subsidence bangunan lan ngimbangi misalignments sajrone instalasi.Kita ngembangake produk kanggo macem-macem aplikasi sing beda.Sambungan Ekspansi Karet minangka konektor fleksibel sing digawe saka alam utawa sintetis ...