Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Rubber Expansion Joints

    Pengembangan Ekspansi Karet

    Apa ing nggawe kapal, rekayasa layanan bangunan, industri minyak mineral utawa ing konstruksi mesin, pabrik lan pembangkit listrik - produk elastomer sing diproduksi dening perusahaan kita fokus kanggo nyuda ketegangan, ngisolasi swara lan geter, nyedhot ekspansi termal utawa bangunan rendhem lan menehi ganti rugi kanggo misalignment sajrone panginstalan Kita ngembangake produk kanggo macem-macem aplikasi. Sendhang Ekspansi Karet minangka konektor fleksibel digawe saka ...