Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Sambungan Expansion Karet

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Apa ing galangan kapal, teknik layanan bangunan, industri minyak mineral utawa ing mesin, pabrik lan konstruksi pembangkit listrik - produk elastomer sing diprodhuksi dening perusahaan kita fokus kanggo nyuda tension, ngisolasi gangguan lan getaran, nyerep ekspansi termal utawa subsidence bangunan lan ngimbangi misalignments sajrone instalasi.Kita ngembangake produk kanggo macem-macem aplikasi sing beda.

Karet Expansion Joints minangka konektor fleksibel sing digawe saka elastomer lan kain alami utawa sintetik kanthi tulangan metalik sing dirancang kanggo nyedhiyakake relief stres ing sistem pipa amarga owah-owahan termal.
Nalika keluwesan kanggo gerakan iki ora bisa dirancang menyang sistem pipa dhewe, joint expansion minangka solusi becik.Sambungan ekspansi karet ngimbangi gerakan lateral, torsional lan sudut sing nyegah karusakan lan downtime operasi pabrik sing ora perlu.

Range saka ND32 nganti ND600.EPDM/NBR awak bal tunggal, kita bisa nindakake ukuran selaras minangka requirement pelanggan.
Nilon tulangan internal kanthi cincin baja.
Dirancang kanggo nyerep gerakan dilatasi, getaran ing pipa konduksi cairan.
Konstruksi gelombang tunggal kanthi mundhut beban sing sithik.
Nyerep swara lan ngisolasi getaran saka sembarang arah.Ora perlu joints perakitan.

Konstruksi khusus saka sendi karet bisa ngatasi masalah kaya
Getaran, Noise, Shock, Corrosion, Abrasi.
Tekanan, Beban Stress, Gerakan Peralatan.
Getaran, Pulsasi Tekanan lan Gerakan ing Sistem Pipa.

Aplikasi
Pemanasan, AC, cooling banyu overheated, sistem banyu, pump.
stasiun, sambungan kompresor, instalasi industri & kapal.

PIPE CONNECTOR3216

PIPE CONNECTOR3219

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita