Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Customized metal parts

    bagean logam selaras

    Produk: Proses Bagian Logam Khusus: Mesin CNC, stamping, casting lan liya-liyane. Bahan: Aluminium, baja, stainless steel, wesi, tembaga lan liya-liyane. Lumahing: Anodize, polish, lapisan daya, kromat, ledakan pasir lsp. Ukuran: miturut conto utawa minangka rincian gambar kanthi dimensi presisi dhuwur. Pabrikan produk logam kalebu: Pengolahan knurling bubut. Mesin multi-sumbu Mesin bagian-bagian buatan tangan. Bagian-bagian pangolahan plastik Pangolahan Blackening Post-treatment Proses Material Khusus...
  • Customized Rubber parts

    Bagean karet sing disesuaikan

    Proses Nyetak Karet sing Ditawakake: Cetakan Karet Khusus Cryogenic DE sing sumunar Teknik lan Desain Dhukungan Pengembangan Senyawa Karet Cetakan Kompresi Karet Cetakan Injeksi Karet Ikatan Karet-ke-Logam Layanan Majelis Transfer Karet Ikatan Karet-kanggo-Logam Program Kasedhiya Rega Kompetitif Kita bisa njaga rega sing kompetitif liwat evaluasi saben aspek produksi bagean.Arex ngevaluasi kabeh ruang lingkup saben proyek kanggo ngerteni solusi lan rega sing paling apik manawa ...
  • Customized Plastic parts

    Bagean plastik sing disesuaikan

    Minangka salah siji saka manufaktur jamur paling competitive lan perusahaan ngecor injeksi ing China.kita ngawula sawetara saka sudhut aplikasi industri, kalebu aplikasi kluwarga, mobil, elektronik, medical, tetanèn, pertambangan lan etc. produksi volume cilik Lukisan, printing skill, perakitan Pambuka Toko ngecor injeksi kita dilengkapi 12 set plastik i...
  • Mold fabrication

    Fabrikasi cetakan

    https://www.arextecn.com/uploads/999b3aa1b02b1355ea8e4948c27d4908.mp4 Pengalaman Kerja Kita promosiake ide sampeyan supaya dadi nyata sajrone pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang cetakan.Ing dhasar digunakake digunakake karo pasar beda kanggo gawé Bunch saka komponen, kita menowo kanggo nindakake macem-macem insert lan injeksi ngecor.fasilitas ngecor kita cukup fleksibel kanggo nangani karo metalloid lan materi logam lan gawe marem karo macem-macem ukuran bagean nyetak lan wangun.Panduan Desain...
  • Custom Rubber & Plastic Products

    Produk Karet & Plastik Custom

    Pangolahan kustomisasi kanggo produk karet lan plastik Proses normal kanggo mbentuk produksi karet kaya ing ngisor iki //cdn.globalso.com/arextecn/66f24654.mp4 Bahan mentah-mixing-roll extrusion-molding lan vulkanisasi-shape munggah Proses kerajinan sing beda kanggo obyek plastik minangka ngisor ngecor Injeksi;(bagian akeh plastik) Blow molding;(botol plastik) Penyerapan plastik;(shaped film plastik) Extrusion;(pipa plastik) Pengalaman kerja Kita promosiake ide sampeyan dadi nyata sajrone pengalaman ...