Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Produk Karet & Plastik Custom

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Pangolahan kustomisasi kanggo produk karet lan plastik

Proses normal kanggo mbentuk produksi karet kaya ing ngisor iki

Bahan mentah-campuran-gulungan extrusion-molding lan vulkanisasi-bentuk munggah

Ngolah kerajinan sing beda kanggo obyek plastik kaya ing ngisor iki
ngecor injeksi;(bagean akeh plastik)
ngecor jotosan;(botol plastik)
serep plastik;(film plastik)
Ekstrusi;(pipa plastik)

图片5 图片6
Pengalaman kerja
Kita promosi ide sampeyan dadi nyata sajrone pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang cetakan.Ing dhasar digunakake digunakake karo pasar beda kanggo gawé Bunch saka komponen, kita menowo kanggo nindakake macem-macem insert lan injeksi ngecor.fasilitas ngecor kita cukup fleksibel kanggo nangani karo metalloid lan materi logam lan gawe marem karo macem-macem ukuran bagean nyetak lan wangun.

Pandhuan desain
Insinyur kita makarya kanthi rapet karo sampeyan kanggo entuk kabeh syarat produk sing tepat kanthi desain lan pitungan, nggawe gambar sampeyan dadi nyata.Uga, kita ndhukung kanggo ngowahi drawing gumantung ing request pelanggan lan ngoptimalake karakter fungsi liwat proses iki.
Kanggo sawetara perusahaan gedhe, kita bakal ningkatake bisnis sampeyan menyang langkah sukses sabanjure lan para insinyur bakal ngupayakake kabutuhan sampeyan lan njamin spesifikasi desain sing tepat bisa dikirim kanthi tepat.
Kanggo sawetara investor individu, kita bakal dadi mitra sing apik kanggo ngembangake bisnis sampeyan.Kita miwiti karya saka ide sampeyan lan mbantu sampeyan ngrancang apa sing sampeyan butuhake nganti bisnis sampeyan mati.Muga-muga bisa ngiringi sampeyan lan nggawe desain sampeyan dadi obyek sing nyata.

Customized rubber & plastic products1622

Solusi cetakan
Mould nyebabake biaya produksi.Miturut proses, jamur One-rongga bisa nggawe siji bagean wektu.Cavities kurang sampeyan duwe ing jamur, bagean kurang sampeyan bisa njaluk saben wektu, nanging uga biaya kurang kanggo jamur ing wektu sing padha.Iki minangka trade-off antarane anggaran cetakan lan anggaran produksi sampeyan.Tim kita bakal nganggep pangembangan bisnis nyata lan kemungkinan panyuwunan kanggo ngitung jumlah rongga, sing bakal njaga keseimbangan ekonomi lan efektif kanggo bisnis sing ngasilake.Tansah, gesang jamur related kanggo jumlah bagean total kang bisa sijine metu.Kita bakal njaga cetakan tanpa biaya kanggo sampeyan sajrone urip proyek anggere cetakan tetep ana ing fasilitas kita lan nglindhungi jamur supaya ora rusak ing sawetara kahanan.Ora strings, biaya didhelikake utawa Fees ekstra ing.

Customized rubber & plastic products2487

Kerja tim
Kita duwe tim karo insinyur sing canggih kanggo ngoperasikake CAD, Pro/E, UG, 3Dmax lan file sing gegandhengan karo gambar kasebut.Uga, kanthi nggunakake teknologi desain sing dibantu komputer canggih kanggo nyedhiyakake pitulungan desain lan mesin EDM, perawatan panas, polishing lan finishing kanggo nambani logam, karya kasebut mbantu proyek kasebut saka lemah lan tetep mlaku ing sisih tengen. trek.Saran desain kabeh lan pakaryan sing tepat fokus kanggo ngilangi masalah potensial sing bisa kedadeyan liwat proses nggawe cetakan lan ngoptimalake cara manufaktur sing nyedhiyakake stabilitas lan ekonomi kualitas maksimal.

Kita malah bisa nindakake produk karet utawa plastik ukuran gedhe banget minangka syarat klien, sing akeh digunakake ing pertambangan, industri, konstruksi lan liya-liyane.Mangga takon pabrik kanggo syarat khusus.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita