Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Sabuk Conveyor & Roller

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Sabuk konveyor
Sabuk konveyor minangka medium mawa sistem konveyor sabuk (asring disingkat dadi conveyor sabuk).Sistem conveyor sabuk minangka salah sawijining jinis sistem conveyor.Sistem conveyor sabuk kasusun saka loro utawa luwih katrol (kadhangkala diarani drum), kanthi daur ulang tanpa wates mawa medium-sabuk konveyor-sing muter babagan.Siji utawa loro-lorone pulleys powered, obah sabuk lan materi ing sabuk maju.Katrol daya diarani katrol drive nalika katrol tanpa daya diarani katrol idler.Ana rong kelas industri utama conveyor sabuk;Sing ing penanganan materi umum kayata kothak obah ing njero pabrik lan penanganan bahan akeh kayata sing digunakake kanggo ngangkut sumber daya lan bahan pertanian sing akeh, kayata gandum, uyah, batu bara, bijih, pasir, overburden lan liya-liyane.

Conveyor Belts & Rollers Conveyor Belts & Rollers

Sabuk conveyor karet sing abot utamane digunakake minangka bahan tahan abrasi.Bahan karet ireng sing luwih keras yaiku campuran neoprene, nitrile, lan styrene butadiena rubber (SBR) lan dilebokake nganggo kain kain.Mulane karet sing dilebokake kain iki cocog kanggo digunakake minangka bantalan tingkat industri, strip, lan flaps.Iku utamané uga cocog kanggo nggunakake conveyor sabuk karet kanggo macem-macem mesin industri.Gunakake karet sing dikuatake nalika daya tahan minangka aspek sing dibutuhake kanggo aplikasi kasebut.

Awet banget
Materi sabuk conveyor sing abot minangka pilihan sing cocog kanggo aplikasi industri sing mbutuhake kahanan fisik sing atos.Bahan karet digabungake kanggo menehi tahan abrasi lan panyerepan dampak sing apik.Amarga kekuatan sing unggul, bahan karet ireng sing luwih angel iki bisa dadi penghalang efektif ing antarane rong obyek sing sensitif.

Karet sing disisipake kain
Fitur unik lan mbedakake babagan sabuk conveyor karet yaiku bahan karet diresapi nganggo kain kain.Iki minangka bahan kain sintetik sing bisa nyuda jumlah karet sing bisa ditrapake.Iki menehi conveyor sabuk karet wangun sing luwih padhet lan stabil.Anane kain iki ing jero karet ndadekake karet sing dikuatake iki cocog kanggo aplikasi pengikat mekanik ing ngendi bagean karet kudu tetep wujud lan ora nyeret utawa ngrusak wektu.We offer materi iki ing pilihan 2ply (loro lembar kain) lan 3ply (telung lembar kain).

Resistance kimia
Thanks kanggo campuran unik saka karet sintetik sing beda-beda ing produk iki, bakal nuduhake resistensi sing luwih kuat kanggo lenga lan bahan kimia tinimbang elastomer liyane.Nalika SBR menehi karet sing dilebokake kain iki tingkat kekiatan fisik sing luwih apik, karet neoprene lan nitril nambah karakteristik liyane.Karet nitril ngidini sabuk konveyor karet abot kanggo nolak lenga alami lan sintetik lan pelarut adhedhasar petroleum liyane.Neoprene ndadekke sifat tahan kimia sing apik banget kanggo nggawe karet iki nolak efek ngrusak sawetara bahan kimia.

Conveyor belts & rollers3998

Manfaat liyane
Kisaran suhu kerja saka -20 ° F nganti 200 ° F
Kasedhiya ing spesifikasi khusus sing cocog karo aplikasi sampeyan
Roll conveyor sabuk karet kasedhiya nganti 250 kaki terus
Becik kanggo digunakake ing conveyors njupuk adoh nransfer materi fisik abrasive

Roller conveyor
Roller conveyor digunakake ing conveyors roller unpowered (aliran gravitasi), conveyor roller powered, conveyor sabuk roller-amben, lan transportasi materi stands kanggo ndhukung lan mindhah item gedhe banget kayata kothak lan totes.rollers panggantos iki bisa digunakake kanggo ngganti utawa upgrade rollers ana ing conveyors kompatibel utawa stands.Saben rol nduweni poros sing ditahan spring sing bisa di-push kanggo nginstal utawa mbusak roller saka pigura conveyor utawa ngadeg.Rol ngidini beban muter saka siji panggonan menyang panggonan liyane, ngurangi gaweyan kanggo mindhah beban ing warehousing, penanganan paket, manufaktur, lan tugas distribusi.Beban muter maju lan bali ing rollers, lan padha bisa di-push saka sisih menyang sisih sadawane jembaré conveyor ing.

Caonveyor belts & rollers4380

Aksesoris conveyor
rollers conveyor
rol garlands
mbeta pigura
drive, bend njupuk-up lan aplikasi snub pulley
manual lan otomatis njupuk-up
katrol karo lagging gesekan
cakram impact bantalan karet lan cakram serep
katrol conveyor
idler conveyor
drum conveyor

Bahan
baja, stainless-steel, plastik lan karet, lan uga takon pabrik kanggo nggawe selaras.

Caonveyor belts & rollers4380
Katrol karet belang lagging
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk