Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Air Hoses

    Selang Udara

    Salah sawijining komponen paling penting ing infrastruktur industri industri yaiku jaringan pipa lan pipa proses sing akeh.Pipa ngeterake banyu, limbah, uap, lan hidrokarbon gas lan cair.Istilah "pipa proses" umume nuduhake sistem pipa sing ngeterake cairan proses (umpamane, udara, uap, banyu, gas industri, bahan bakar, bahan kimia) ngubengi fasilitas industri.Pipeline lan pipa proses umume digawe saka baja, wesi tuang, tembaga, utawa khusus ...