Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Pipa Bunderan Polyurethane

    Pipa baja nganggo garis Polyurethane minangka produk pipa tahan tahan tinggi, sing akeh digunakake ing pipa pemrosesan mineral lan pipa transmisi tailing. Pompa listrik bahan bakar fosil nggunakake pipa kanggo sistem pembuangan batu bara lan awu, uga kanggo industri minyak, kimia, semen lan gandum. Fitur 1. Tahan nyandhang 2. Prevent Scaling 3. Resistensi Korosi 4. Resistensi penuaan hidrolisis 5. Elastisitas Tinggi 6. Resistensi Shock Mekanis 7. Arex pelumasan mandhiri milih prem ...