Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Polyurethane Lined Pipa Baja

    Pipa baja sing dilapisi poliuretan minangka produk pipa tahan nganggo dhuwur, sing akeh digunakake ing pipa pangolahan mineral lan pipa transmisi tailing.Pembangkit listrik bahan bakar fosil nggunakake pipa kanggo sistem penghapusan batu bara lan awu, uga kanggo industri minyak, kimia, semen lan gandum.Fitur 1. Wear-resistant 2. Nyegah Scaling 3. Corrosion Resistance 4. Resistance to hydrolysis aging 5. Elasticity High 6. Resistance to Mechanical Shock 7. Self-lubrication Arex milih prem...