Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Filter Press Machine Components

    Komponen Mesin Filter Press

    Industri AREX nyedhiyakake macem-macem aksesoris pers saringan kanggo nggedhekake fleksibilitas sistem penet saringan sampeyan.Mesin press Filter digunakake kanggo karya pamisahan cair / padhet.Filter tekanan nggunakake filtrasi tekanan kanggo misahake cairan lan barang padhet, ing endi slurry dipompa menyang pers saringan lan dehidrasi ing tekanan.Sejatine, saben filter pers dirancang miturut ukuran lan jinis slurry sing kudu didehidrasi.Papat komponen utama saka press Filter kalebu ...