Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Filter Press Machine Components

    Komponen Mesin Press Press

    Industri AREX nyedhiyakake macem-macem aksesoris penet filter kanggo nambah fleksibilitas sistem pers filter sampeyan. Mesin press filter digunakake kanggo kerja pemisahan cair / padhet. Filter tekanan nggunakake filtrasi tekanan kanggo misahake cairan lan padhet, ing endi bubur dipompa menyang press filter lan dehidrasi ing tekanan. Intine, saben filter pers dirancang miturut ukuran lan jinis bubur sing kudu dikeringake. Papat komponen utama filter filter kalebu ...