Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Mold fabrication

    Fabrikasi cetakan

    https://www.arextecn.com/uploads/999b3aa1b02b1355ea8e4948c27d4908.mp4 Pengalaman Kerja Kita promosiake ide sampeyan supaya dadi nyata sajrone pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang cetakan.Ing dhasar digunakake digunakake karo pasar beda kanggo gawé Bunch saka komponen, kita menowo kanggo nindakake macem-macem insert lan injeksi ngecor.fasilitas ngecor kita cukup fleksibel kanggo nangani karo metalloid lan materi logam lan gawe marem karo macem-macem ukuran bagean nyetak lan wangun.Panduan Desain O...