Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • SPR Slurry Pump Parts

    SPR Slurry Pump Parts

    SPR Slurry Pump Casing Rubber Slurry Pump Body (Casing) diijolke karo Warman SPR seri Rubber Vertical Slurry Pumps We offer macem-macem casing karet, supaya pelanggan bisa aplikasi ing macem-macem lingkungan Komplek.JENIS MATERIAL KARET LAN DESKRIPSI DATA Kode Jeneng materi Jinis Katrangan YR26 Karet Alam Anti-Breakdown Karet YR26 yaiku karet alam sing ireng lan alus.Wis resistance erosi unggul kanggo kabeh bahan liyane ing applicat slurry partikel nggoleki ...
  • LR Slurry Pump Parts

    LR Slurry Pump Parts

    L-Type Slurry Pump impeller Bagéan udan karet iku resistance nyandhang gedhe lan resistance karat, biasane digunakake kanggo kahanan kerja asam.Kayata tailing ing industri pertambangan, slurry karo partikel cilik lan ora pinggiran atos.Bagean pamindahan kabeh kalebu Cover Plate Liner, Throat Bushing, Frame plate liner, Frame Plate Liner Insert.Materi karet sing digunakake duwe resistensi sing unggul kanggo kabeh bahan liyane ing aplikasi slurry partikel sing apik.Antioksidan lan anti degradasi ...
  • CVX Hydrocyclone Parts

    CVX Hydrocyclone Parts

    Hydrocyclones digunakake ing saindenging jagad ing pertambangan lan pangolahan mineral, manufaktur, agregat, pangolahan panganan, manajemen banyu limbah lan industri liyane.Bagean siklon hidro kita 100% bisa diganti karo merek terkenal ing donya.Karet R55 kualitas dhuwur digunakake AREX setya keunggulan ing layanan pelanggan lan kepuasan.Kita nawakake pilihan pelanggan lan liwat lapisan nyandhang siklon hidro, kita ngarahake nyuda wektu lan biaya pangopènan lan entuk kinerja sing konsisten ...
  • AHR Slurry Pump Parts

    AHR Slurry Pump Parts

    Slurry Pump Rubber Impeller Slurry pump impeller bisa muter peran penting banget ing operasi pump slurry.Kanthi muter, bisa mbantu pompa slurry nyukupi kabutuhan peralatan kasebut.Impeller pump slurry gampang rusak, mula kita nggoleki bahan khusus kanggo ndawakake umur impeller.Impeller pompa slurry karet digunakake kanggo ngatasi slurry korosif kanthi partikel tumpul.Iki digawe saka karet alam, karet sintetis, Karet EPDM, Karet Nitrile, utawa ...