Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Flexible Slurry Rubber Hose

    Fleksibel Slurry Karet Selang

    Selang karet slurry fleksibel ditambah karo karet sintetik senyawa NR, BR lan SBR.Iki nggunakake kain kekuatan tarik dhuwur kanthi cincin baja minangka kerangka tulangan.Selang karet fleksibel tansah dipasang ing antarane pompa lan pemotong dredger, sing nandhang tekanan kerja negatif sajrone proses ngisep slurry.Selang karet fleksibel & selang Armored, kanthi cincin baja HB ing jero, cocok kanggo transfer slurries abrasive, pabrik pangolahan mineral, t ...