Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Flexible Slurry Rubber Hose

    Selang Karet Slurry Fleksibel

    Selang karet slurry fleksibel ditambah karo karet sintetis senyawa NR, BR lan SBR. Nggunakake kain kekuatan tarik tinggi kanthi cincin baja minangka kerangka penguatan. Selang karet fleksibel mesthi dipasang ing antarane pompa lan pemotong keruk, sing tekanan tekanan negatif nalika proses ngisep bubur. Selang karet fleksibel & selang lapis lapis waja, kanthi cincin baja HB ing njero, cocok kanggo transfer bubur kasar, pabrik pamrosesan mineral, t ...