Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Customized metal parts

    bagean logam selaras

    Produk: Proses Bagian Logam Khusus: Mesin CNC, stamping, casting lan liya-liyane. Bahan: Aluminium, baja, stainless steel, wesi, tembaga lan liya-liyane. Lumahing: Anodize, polish, lapisan daya, kromat, ledakan pasir lsp. Ukuran: miturut conto utawa minangka rincian gambar kanthi dimensi presisi dhuwur. Pabrikan produk logam kalebu: Pengolahan knurling bubut. Mesin multi-sumbu Mesin bagian-bagian buatan tangan. Bagian-bagian pangolahan plastik Pangolahan Blackening Post-treatment Proses Material Khusus...