Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Rubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Stator Karet Lan Rotor Mesin Flotasi

    Stator lan rotor, utamane digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K.Rotor lan stator saka mesin flotasi utamané dumadi saka sisipan balung logam lan karet tahan nyandhang.Sisipan balung logam digawe saka pemotongan api sing canggih lan banjur dilas kanthi akurat miturut standar proses sing ketat.Kekuwatan lan kinerja imbangan saka sisipan balung dijamin kanthi deteksi imbangan liwat ...