Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Stator Karet Lan Rotor Mesin Flotasi

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Stator lan rotor, umume digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K.

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation MachineRubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

Rotor lan stator mesin flotasi umume digawe dening sisipan kerangka logam lan karet tahan aus. Sisipan balung logam digawe saka nglereni semangat canggih lan banjur gandheng kanthi akurat miturut standar proses sing ketat. Kekuatan lan keseimbangan kinerja sisipan kerangka dijamin kanthi ngimbangi deteksi liwat balancer dinamis. Rotor karet lan stator permukaan mesin flotasi diikat nganggo karet tahan aus banjur divulkanisasi ing suhu dhuwur.

Spares of Flotation Machine2249

Perusahaan kami duwe 3600 ton vulkanik piring datar sing super gedhe lan duwe kemampuan ngasilake rotor lan stator mesin flotasi saka diameter 200 nganti 2400 mm. Yen panjaluk luwih khusus, kita bisa ngatur miturut kebutuhan pelanggan.

Properti saka bahan karet

Barang

Unit

Indeks

Kekuwatan tarik ≥

17

Koefisien asam (basa) 20% H₂SO₄ (20% NaOH) 18 ℃ x24h

0,8

Elongation nalika istirahat ≥

%

450

Atose

Kekerasan pantai A

55 ± 5

Koefisien penuaan udhara panas≥90 ℃ x24h

0,75

Kelangan abrasi

cm³ / 1.61km

0,7

Logam lan adhesi lapisan≥

MPa

2.5

Nyuwek deformasi permanen≤

%

30

Koefisien minyak 20 # minyak 100 ℃ x24h

%

± 10 ~ 5

Fitur
1. resistensi abrasi
2. Resistensi luh
3. resistensi pengaruhe
4. Stabilitas kimia
5. Umur lawase dawa

Spares of Flotation Machine2247

Solusi nganggo
1. Nemokake pola nyandhang lan menehi rating ing wilayah kritis lan nguatake ciri liwat proses kerja.
2. Kanthi nggunakake bahan karet utawa poliuretan luwih akeh ing papan sing paling dibutuhake ing bagean kasebut. Lan iki bakal nambah urip kanggo makarya.
3.Nindakake inspeksi lan perawatan profesional nalika digunakake dening para pelanggan. Lan entuk laporan nganyari rutin ing proses operasi, sing bakal nyedhiyakake lan nambah kasedhiyan tanduran.

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine新建 Microsoft Word 文档 (2)1052

Balung waja
1. Bahan baku nggunakake bos stainless steel 3CR12, yen ana karat lan samberan ing kunci.
2. Proses balesan las kanggo standar ISO dening tenaga kerja sing wis berpengalaman lan njaga keseimbangane lan akurat nalika ngambah.
3. Ngatur gaweyan gumantung karo kebutuhan klien utawa nemokake solusi saka tim teknologi kita.

Spares of Flotation Machine2257


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita