Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Stator Karet Lan Rotor Mesin Flotasi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Stator lan rotor, utamane digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K.

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation MachineRubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

Rotor lan stator saka mesin flotasi utamané dumadi saka sisipan balung logam lan karet tahan nyandhang.Sisipan balung logam digawe saka pemotongan api sing canggih lan banjur dilas kanthi akurat miturut standar proses sing ketat.Kekuwatan lan kinerja imbangan saka sisipan balung dijamin dening deteksi imbangan liwat balancer dinamis.Rotor karet lan stator permukaan mesin flotasi diikat karo karet tahan nyandhang lan banjur divulkanisir ing suhu dhuwur.

Spares of Flotation Machine2249

Perusahaan kita duwe 3600 ton vulkaniser piring datar super gedhe lan duwe kemampuan kanggo ngasilake rotor lan stator mesin flotasi saka diameter 200 nganti 2400 mm.Yen dikarepake luwih khusus, kita bisa ngatur miturut syarat pelanggan.

Sifat bahan karet

Item

Unit

Indeks

Kekuwatan tarik ≥

17

Koefisien asam (basa) 20%H₂SO₄(20%NaOH)18℃x24h

0.8

Elongation ing break ≥

%

450

atose

Kekerasan pantai A

55±5

Koefisien tuwa udhara panas≥90 ℃ x24h

0.75

mundhut abrasion

cm³/1,61 km

0.7

Logam lan adhesion lapisan≥

MPa

2.5

Tearing deformasi permanen≤

%

30

Koefisien lenga 20# lenga 100℃x24h

%

± 10~5

Fitur
1. resistance abrasion
2. tahan luh
3. resistance impact
4. Stabilitas kimia
5. urip dawa layanan

Spares of Flotation Machine2247

Nganggo solusi
1.Ndeteksi pola nyandhang lan tingkat ing wilayah kritis lan ngiyataken ciri liwat proses apa.
2.By nggunakake liyane karet utawa polyurethane materi kanggo panggonan ngendi perlu paling ing kabèh bagean.Lan iki bakal elongate urip kanggo kerja.
3. Menehi pengawasan profesional lan pangopènan nalika nggunakake dening kita pelanggan.Lan entuk laporan nganyari biasa ing proses operasi, sing bakal nyedhiyakake lan nambah kasedhiyan tanduran.

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine新建 Microsoft Word 文档 (2)1052

Rangka baja
1.Bahan mentahan nggunakake 3CR12 stainless steel panggedhe, ing cilik saka teyeng lan bolt ing ngunci.
2.Welding proses reply ing standar ISO dening buruh experienced lan tetep imbangan lan akurat nalika grooving.
3.Customizing karya gumantung ing requirement klien utawa golek solusi saka tim teknologi kita.

Spares of Flotation Machine2257

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita