Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Pipa Bunderan Polyurethane

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pipa baja nganggo garis Polyurethane minangka produk pipa tahan tahan tinggi, sing akeh digunakake ing pipa pemrosesan mineral lan pipa transmisi tailing. Pompa listrik bahan bakar fosil nggunakake pipa kanggo sistem pembuangan batu bara lan awu, uga kanggo industri minyak, kimia, semen lan gandum.

Polyurethane Lined Steel Pipe Polyurethane Lined Steel Pipe

Fitur
1. Tahan nyandhang
2. Nyegah Skala
3. Resistensi Korosi
4. Resistensi penuaan hidrolisis
5. Elastisitas Dhuwur
6. Resistensi Shock Mekanik
7. Pelumasan awake dhewe

Slurry pipe3926

Arex milih batch master premium kanthi pendekatan modifikasi nano kanggo nguatake fungsi materi poliuretan. Iki nggawe produk nganggo poliuretan kanthi struktur kimia sing luwih stabil lan nduduhake adaptasi ing kahanan kerja.

167566254 133353459

Pipa baja berbaris poliuretan, minangka salah sawijining paten domestik produk pertambangan ing Arex, populer lan digunakake dening para pelanggan pertambangan.

Perbandingan sifat antarane poliuretan umum lan poliuretan modifikasi nano

Item tes

Indeks tes poliuretan umum

(dimodifikasi nano) poliuretan

Kekuwatan sing kuat

15-21MPa

19-28MPa

300% nyetel kekuatan mulet

8-10MPa

11-13MPa

Elongasi tarik

400-500%

400-500%

Gawe deformasi permanen

5-8

5-8

Kekuwatan luh

5MPa / cm

6.8MPa / cm

Kekuatan nyukur

6MPa / cm²

8.1MPa / cm²

Intensitas avulsi

7,5MPa / cm²

11MPa / cm²

Kekuwatan pil

1,4MPa / 2,5 cm²

2,1MPa / 2,5 cm²

Abrasi Akron

0,045cm³ / 1.61km

0,008cm³ / 1.61km

Sithik suhu brittleness

-42

-70

Atose (shaw A)

60-100

60-100

Kapadhetan

1.12

1.12


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk