Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Polyurethane Lined Pipa Baja

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Pipa baja sing dilapisi poliuretan minangka produk pipa tahan nganggo dhuwur, sing akeh digunakake ing pipa pangolahan mineral lan pipa transmisi tailing.Pembangkit listrik bahan bakar fosil nggunakake pipa kanggo sistem penghapusan batu bara lan awu, uga kanggo industri minyak, kimia, semen lan gandum.

Polyurethane Lined Steel Pipe Polyurethane Lined Steel Pipe

Fitur
1. Nyandhang-tahan
2. Nyegah Scaling
3. Tahan korosi
4. Resistance kanggo hidrolisis tuwa
5. Elastisitas Dhuwur
6. Resistance kanggo Shock Mechanical
7. Self-lubrication

Slurry pipe3926

Arex milih kumpulan master premium kanthi pendekatan sing diowahi nano kanggo nguatake fungsi bahan poliuretan.Iki nggawe produk sing dilapisi poliuretan kanthi struktur kimia sing luwih mantep lan nuduhake kemampuan adaptasi ing kahanan kerja.

167566254 133353459

Pipa baja sing dilapisi poliuretan, minangka salah sawijining paten domestik produk pertambangan ing Arex, populer lan digunakake dening para pelanggan pertambangan.

Perbandingan sifat poliuretan umum lan poliuretan sing dimodifikasi nano

Item tes

Indeks test polyurethane umum

(nano-dimodifikasi) polyurethane

Kekuwatan tensile

15-21MPa

19-28MPa

300% nyetel kekuatan regangan

8-10MPa

11-13MPa

Elongation tarik

400-500%

400-500%

Break deformasi permanen

5-8

5-8

Kekuwatan luh

5MPa/cm

6.8MPa/cm

Kekuwatan geser

6MPa/cm²

8.1MPa/cm²

Intensitas avulsion

7.5MPa/cm²

11MPa/cm²

Kekuwatan kulit

1.4MPa/2.5 cm²

2.1MPa/2.5 cm²

abrasi Akron

0,045cm³/1,61km

0,008cm³/1,61km

Suhu kurang brittleness

-42

-70

Kekerasan (Shaw A)

60-100

60-100

Kapadhetan

1.12

1.12

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk