Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Selang Karet Dilapisi Keramik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Selang karet sing dilapisi keramik digunakake ing kahanan sing agresif banget ing ngendi selang karet tanpa garis konvensional mbutuhake panggantos sing kerep.Uga, selang karet sing dilapisi keramik bisa dipasang ing sawetara jinis mesin geter utawa karo sawetara peralatan non-stasioner.Bisa nambah pilihan kanggo insinyur kanthi pendekatan instalasi lan operasi sing akeh.

Slurry pipe6568

Fitur
1. Nyandhang resistance
Ketahanan nyandhang selang karet sing dilapisi keramik 10 kaping luwih dhuwur tinimbang pipa baja biasa, lan 20 kaping luwih saka selang umum;
2. tahan korosi
Keramik lan karet anti korosif kanthi kualitas dhuwur bisa nolak kabeh kahanan sing atos;
3. resistance impact
Dampak ing momen gaya keramik dening buffer karet lan panyerepan, supaya SHP-CR nyandhang-tahan selang karet keramik kanggo impact partikel luwih gedhe;
4. bobot entheng
Bobot mung 30% saka pipa baja;
5. Fleksibel
Desain keramik silinder ing jero karet lan susunan sing tepat nggawe pipa kanthi keluwesan sing apik, sudhut mlengkung gedhe ora bakal duwe pengaruh ing keramik;
6. Instalasi trep lan cepet
Nyedhiyani sambungan flange tetep, flange aktif, sekrup, utawa konektor cepet.

Slurry pipe6565 Slurry pipe6567

Spesifikasi Teknis
1. Diameter Ukuran saka 1 inch nganti 24 inch
2. Dawane nganti 20 meter
3. Tekanan operasi maksimum 150 Psi
4. Suhu operasi maksimal 250˚F

Tanggal ukuran

Ukuran (inch)

ID (inci)

OD (inci)

Panjang Maks (ft)

Radius tikungan min (inci)

1

1.00

1.65

32LF

20

1.25

1.97

32LF

25

1.50

2.20

32LF

30

2

2.00

2.83

65LF

40

2.67

3.70

65LF

54

3

3.00

4.13

65LF

60

3.27

4.72

65LF

64

4

4.00

5.51

65LF

80

6

6.00

7.48

65LF

120

8

7.64

9.25

32LF

153

10

9.65

11.42

32LF

193

12

11.77

13.78

32LF

235

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk