Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Selang Karet Kanthi Keramik

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Selang karet berjajar keramik digunakake kanthi kahanan sing agresif ing endi selang karet tanpa konvensional asring diganti. Uga, selang karet nganggo keramik bisa dipasang ing sawetara jinis mesin geter utawa kanthi peralatan non-stasioner. Bisa nambah pilihan kanggo para insinyur kanthi pendekatan instalasi lan operasi sing akeh.

Slurry pipe6568

Fitur
1. Nganggo resistensi
Ketahanan busana saka karet selang karet 10 kali luwih dhuwur tinimbang pipa baja biasa, lan 20 kali luwih akeh tinimbang selang umum;
2. resistensi korosi
Karet anti karat anti-keramik lan berkualitas bisa nolak kabeh kahanan sing angel;
3. resistensi pengaruhe
Pengaruh ing gaya keramik nalika buffer lan panyerapan karet, mula selang karet keramik tahan SHP-CR kanggo pengaruh partikel sing luwih gedhe;
4. Bobot entheng
Bobot mung 30% pipa baja;
5. luwes
Desain keramik silinder ing njero karet lan susunan sing pas nggawe pipa kanthi fleksibilitas sing apik, sudhut mlengkung amba ora bakal mengaruhi keramik;
6. Instalasi sing gampang lan cepet
Nyedhiyakake sambungan flange tetep, flange aktif, sekrup, utawa konektor cepet.

Slurry pipe6565 Slurry pipe6567

Spesifikasi Teknis
1. Ukuran Diameter wiwit 1 inci nganti 24 inci
2.Dawa nganti 20 meter
3. Tekanan operasi maksimal 150 Psi
4. Suhu operasi maksimum 250˚F

Tanggal ukuran

Ukuran (inci)

ID (inci)

OD (inci)

Panjang Max (ft)

Radius tikungan tikungan (inci)

1

1.00

1,65

32LF

20

1,25

1,97

32LF

25

1,50

2.20

32LF

30

2

2.00

2.83

65LF

40

2,67

3.70

65LF

54

3

3.00

4.13

65LF

60

3.27

4.72

65LF

64

4

4.00

5.51

65LF

80

6

6.00

7.48

65LF

120

8

7.64

9.25

32LF

153

10

9.65

11.42

32LF

193

12

11.77

13.78

32LF

235


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk