Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Pipa Baja Dilapisi Karet

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Pipa baja sing dilapisi karet dirancang kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi pompa abrasif.Aplikasi kayata ngeculake pabrik, pompa tekanan dhuwur, garis tailing sing dawa, aplikasi pompa slurry sing nuntut lan pipa gravitasi.Saben mburi karo vulcanized segel karet tetep flange.

Pipa baja sing dilapisi karet lan tahan karat digawe saka pipa baja umum minangka bahan kerangka lan nggunakake karet sing tahan nganggo, tahan karat lan tahan panas minangka lapisan lapisan.Iki ditambah karo teknologi khusus kanthi adesif kinerja dhuwur.Utamane digunakake ing metalurgi, tenaga listrik, industri kimia, petroleum, batu bara, semen lan wilayah industri liyane.Ing karya pertambangan, iku digunakake digunakake ing tailings conveying sistem, coal mine backfilling lan related pipe kothak sistem.Utamane, pipa cocok banget kanggo ngirim suhu ing antarane -50 ° C nganti + 150 ° C medium, sing gampang dipakai lan karat.Kita bisa nambah kekandelan tembok ing sudhut pipe miturut dikarepake customer, mangkono ndawakake urip layanan.Kangge, urip layanan saka pipe baja karet-diantrekake bisa tekan 15-40 taun ing umum.Pipa bisa diputer meh 90 derajat sawise 6-8 taun layanan.Saben wektu rotasi bisa ngluwihi gesang porsi, Steel pipe bisa bola-bali diantrekake karo karet kanggo telu kanggo kaping papat, mangkono iku nyuda nggunakake biaya ing luwih.

Slurry pipe1464 Slurry pipe1476

Slurry pipe1478 Slurry pipe1477

Bagéyan saka spesifikasi kanggo pipa karet

OD/mm

Ketebalan dinding pipa/mm

Tekanan kerja/MPa

450

10~50

0~25.0

480

10~70

0~32.0

510

10~45

0~20.0

530

10~50

0~22.0

550

10~50

0~20.0

560

10~50

0~21.0

610

10~55

0~20.0

630

10~50

0~18.0

720

10~60

0~19.0

Sifat Fisik pipa karet

Item Standar
Ketebalan lapisan (MPa) ≥

16.5

Lapisan lan balung 180° kekuatan kulit (KN/m) ≥

8

Elongasi ing lapisan (%) ≥

550

Lapisan lining digawe dowo (300%, MPa) ≥

4

Kehilangan abrasi atonal lapisan lapisan (cm³/1.61km) ≤

0.1

Kekerasan lapisan (Sauer tipe A)

60±5

Tingkat owah-owahan intensitas penuaan termal saka lapisan (70 ℃ x 72 h, %) ≤

10

Fitur
1. Banget Konstruksi
2. resistance nyandhang apik lan umur layanan dawa
3. kekuatan dhuwur lan resistance impact dhuwur
4. resistance karat apik
5. Wide sawetara suhu
6. Sambungan cepet lan instalasi gampang

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita